TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UHAPŠEN MARKO KOJI JE POMOGAO MAJCI DA SE REŠE OČEVOG TELA Ubili Stevana na spavanju, pa ga odneli u šumu: Uhvaćen je ...

Blic - 24.09.2023

Marko A. uhapšen je zbog sumnje da je pomogao majki i sestri da se reše tela Stevana A., koji je ubijen u Vlaškom Dolu. Danas je uhapšeni saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo u pomaganju.

Uhapšen Marko koji se sumnjiči da je sa sestrom i majkom učestvovao u ubistvu oca: "Pao" na Horgošu

Telegraf - 24.09.2023

Marko A. (30) iz okoline Požarevca koji je osumnjičen da je pre više dve nedelje učestvovao u teškom ubistvu oca Steve A. (56) uhapšen je nakon deset dana bekstva, saznaje "Telegraf.rs". Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

UHAPŠEN SIN KOJI JE UČESTVOVAO U PORODIČNOM ZLOČINU KOD POŽAREVCA! Žena ubila muža, deca joj pomogla da se reši TELA

Mondo - 24.09.2023

Uhapšen je sin koji je majci i sestri pomogao da se reše tela oca koji je ubijen kod Požarevca. Lj.J. se sumnjiči da je pucala iz pištolja i ubila bivšeg supruga dok je spavao u Vlaškom Dolu. Kako nezvanično saznaje Informer M.A. je uhapšen na Horgošu.

Uhapšen saučesnik ubistva u Požarevcu: Pomogao majci i sestri da se reše tela njegovog oca

Informer - 24.09.2023

Muškarac M. A. (30) koji je u bio u bekstvu i za njim bila raspisana poternica, uhapšen je zbog sumnje da je pomogao majci sa sestrom da se reše tela njegovog oca kog je njegova majka ubila, saznaje Informer! Podsetimo, ranije su uhapšene njegova majka Lj.J.

POMOGAO MAJCI I SESTRI DA SE REŠE TELA NjEGOVOG OCA: Uhapšen saučesnik u ubistvu u Požarevcu

Novosti - 24.09.2023

Podsetimo, ranije su uhapšene njegova majka Lj.J. (56) i njena ćerka A.A. (31) iz okoline Žabara, zbog sumnje da su ubile T. A. (56) u porodičnoj kući. Lj.J. se sumnjiči da je pucala iz pištolja i ubila bivšeg supruga dok je spavao u Vlaškom Dolu. M.A. je uhapšen na Horgošu.

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE SA MAJKOM I SESTROM BACIO TELO OCA U ŠUMU: Stevanov sin uhvaćen na graničnom prelazu Horgoš

Republika - 24.09.2023

Muškarac Marko A. (30), koji je u bio u bekstvu i za njim bila raspisana poternica, uhapšen je zbog sumnje da je pomogao majci sa sestrom da se reše tela njegovog oca Stevana Andrejića (56), kog je njegova majka ubila. Podsetimo, ranije su uhapšene njegova majka Lj.J.

UHAPŠEN MARKO KOJI JE SA MAJKOM I SESTROM UBIO OCA Osumnjičeni je "pao" na Horgošu, evo kako se branio

ALO - 24.09.2023

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Požarevcu . Nezvanično, on je uhapšen u autobusu na graničnom prelazu Horgoš. Kod sebe je imao pasoš na svoje ime i prezime. Supruga i ćerka ubijenog nalaze se na veštačenju u Specijanoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.