TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

POTOP U ŠAPCU! Grad i kiša "tukli" u zoru, pod vodom ulice, dvorišta, automobili.../VIDEO/FOTO/

Informer - 11.06.2021

Zbog velike količine padavina nekoliko ulica u Šapcu od jutros je pod vodom. Velika količina kiše praćene gradom , koja je jutros oko 6:00 pogodila ovaj grad, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada.

Veliko nevreme pogodilo Šabac FOTO/VIDEO

B92 - 11.06.2021

Zbog velike količine padavina nekoliko ulica u Šapcu od jutros je pod vodom. Velika količina kiše praćene gradom, koja je jutros oko 6.00 pogodila ovaj grad, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada.

Ulice i garaže pod vodom: Veliko nevreme u Šapcu /video, foto/

Sputnik - 11.06.2021

Zbog velike količine padavina nekoliko ulica u Šapcu od jutros je pod vodom. Velika količina kiše praćene gradom, koja je jutros oko 6 sati pogodila ovaj grad, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada.

JAKO NEVREME U ŠAPCU: Voda poplavila garaže u centru grada! Uništeni automobili (FOTO/VIDEO)

Novosti - 11.06.2021

Velika količina kiše praćene gradom, koja je jutros oko 6 sati pogodila ovaj grad, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada. Pod vodom su garaže u dve zgrade u kojima su i dalje zarobljeni automobili.

KATASTROFA NAKON NEVREMENA U ŠAPCU! Voda poplavila garaže u centru grada STANARIMA UNIŠTENI AUTOMOBILI (FOTO/VIDEO)

Kurir - 11.06.2021

Zbog velike količine padavina nekoliko ulica u Šapcu od jutros je pod vodom. Velika količina kiše praćene gradom, koja je pala oko 6 sati, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada. Pod vodom su garaže u dve zgrade u kojima su i dalje zarobljeni automobili.

POTOP U ŠAPCU: Pojedine ulice pod vodom, stanarima zgrade potpuno uništeni automobili (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 11.06.2021

Velika količina kiše praćene gradom, koja je pala oko 6 sati, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada. Pod vodom su garaže u dve zgrade u kojima su i dalje zarobljeni automobili. Ekipe Javno kumanalnog preduzeća "Vodovod" su na terenu i pokušavaju da osposobe ...

(VIDEO) ŠABAC KAO VENECIJA! Nevreme napravilo HAOS: Vozila plutaju ulicama, voda ušla u domove

Republika - 11.06.2021

količina kiše praćene gradom, koja je pala oko 6 sati, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada. Pod vodom su garaže u dve zgrade u kojima su i dalje zarobljeni automobili. Ekipe Javno kumanalnog preduzeca "Vodovod" su na terenu i pokušavaju da osposobe ...

ŠABAC POTOPLJEN NAKON NEVREMENA: Velika količina kiše pala, zarobljeni automobili (VIDEO)

Espreso - 11.06.2021

Pod vodom su garaže u dve zgrade u kojima su i dalje zarobljeni automobili Zbog velike količine padavina nekoliko ulica u Šapcu od jutros je pod vodom. Velika količina kiše praćene gradom, koja je pala oko 6 sati, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada.

KATASTROFA NAKON NEVREMENA U ŠAPCU! Grad poplavljen, garaže pod vodom, UNIŠTENI AUTOMOBILI (FOTO+VIDEO)

Pink - 11.06.2021

Zbog velike količine padavina nekoliko ulica u Šapcu od jutros je pod vodom. Velika količina kiše praćene gradom, koja je pala oko 6 sati, potopila je na desetine dvorišta u pojedinim delovima grada. Pod vodom su garaže u dve zgrade u kojima su i dalje zarobljeni automobili.