TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Udruženja novinara ne odustaju od zahteva za smenu Gajovića

N1 - 13.02.2018

Uprkos rečima predsednice Vlade da "o smenama i kadrovskim rešenjima u Vladi neće govoriti u medijima", novinarska udruženja i dalje insistiraju na smeni državnog sekretara Aleksandra Gajovića zbog relativizacije napada na novinare.

Radomirović: Gajović delio novinare na podobne i nepodobne

N1 - 13.02.2018

Uprkos rečima predsednice Vlade da "o smenama i kadrovskim rešenjima u Vladi neće govoriti u medijima", novinarska udruženja i dalje insistiraju na smeni državnog sekretara Aleksandra Gajovića zbog relativizacije napada na novinare.

Janjić: Vlasti guraju novinare na propagandne noževe

N1 - 13.02.2018

U pogledu slobode govora i medijskih sloboda najvažnije je da vlasti prestanu da tretiraju medije kao političke protivnike i da ih guraju na propagandne noževe, rekao je Dragan Janjić, glavni i odgovorni urednik novinske agencije Beta.

Brnabić: O smenama i kadrovskim rešenjima nećemo preko medija

Politika - 12.02.2018

KOSJERIĆ/SEVOJNO - O smenama i kadrovskim rešenjima u vladi Srbije nećemo razgovarati putem medija, jer smatram da to nije korektno, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić. Brnabić je to rekla odgovarajući na pitanje novinara da li će smeniti državnog sekretara ministarstva ...

Brnabić: O kadrovskim rešenjima nećemo putem medija

RTS - 12.02.2018

O smenama i kadrovskim rešenjima u vladi Srbije nećemo razgovarati putem medija, jer smatram da to nije korektno, izjavila je premijerka Ana ...

Brnabić: O smenama neću govoriti u medijima

B92 - 12.02.2018

Beograd -- Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da o eventualnim smenama i kadrovskim rešenjima u Vladi neće govoriti u medijima. Kako je rekla, to "institucionalno ne bi bilo korektno". Na pitanje da li će biti smenjen državni sekretar u Ministarstvu za kulturu i ...

Radomirović: Brnabić smenom Gajovića da dokaže svoju izjavu

N1 - 12.02.2018

Predsednik Udruženja novinara Srbije (UNS) Vladimir Radomirović izjavio je da predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić hitnom smenom državnog sekretara Ministarstva kulture i informisanja Aleksandra Gajovića može da dokaže svoju izjavu da neće tolerisati napade na one sa drugačijim ...

Slaviša Lekić: Podneću tužbu protiv Ane Brnabić

Novi Magazin - 12.02.2018

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić izjavio je danas da će podneti tužbu protiv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić zbog njene izjave da "nisu evropske vrednosti kada predsednik NUNS-a izabranog predsednika države naziva ubicom".

Sekulić: Autogol Gajovića u odnosu na medije i vladu

N1 - 12.02.2018

Direktor i glavni i odgovorni urednik novinske agencije FoNet Zoran Sekulić izjavio je u Novom danu da je intervju državnog sekretara za medije Aleksandra Gajovića "skandalizovao medijsku zajednicu", ali je nije iznenadio.

UNS TRAŽI SMENU GAJOVIĆA: Pokazao da je potpuno nekompetentan u oblasti slobode govora

Kurir - 11.02.2018

Udruženje novinara Srbije (UNS) pozvalo je danas ministra kulture Vladana Vukosavljevića i predsednicu Vlade Anu Brnabić da smene državnog sekretara za informisanje Aleksandra Gajovića zbog izjave da novinari izmišljaju napade.

Brnabić: Napadi na novinare nedopustivi

Novi Magazin - 11.02.2018

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da su napadi na novinare nedopustivi, ali nije želela da komentariše zahtev Grupe za slobodu medija i Udruženja novinara Srbije koji su zatražili smenu državnog sekretara ministarstva kuture i informisanja Aleksandra Gajovića.

Brnabić o Gajoviću: O smenama neću da govorim u medijima

N1 - 12.02.2018

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da o eventualnim smenama i kadrovskim rešenjima u Vladi neće govoriti u medijima jer to "institucionalno ne bi bilo korektno". Na pitanje da li će biti smenjen državni sekretar u Ministarstvu za kulturu i informisanje Aleksandar ...

Predsednik NUNS najavio tužbu protiv Brnabićeve

B92 - 12.02.2018

Beograd -- Predsednik NUNS podneće tužbu protiv premijerke zbog njene izjave da "nisu evropske vrednosti kada predsednik NUNS izabranog predsednika države naziva ubicom". "To ne odgovara istini, ja sam reagovao na jedini mogući način i pozvao je preko društvenih mreža da se ...

Sekulić: Gajovićeva izjava je skandalozna ali nije iznenađujuća

Novi Magazin - 12.02.2018

Direktor i glavni i odgovorni urednik novinske agencije FoNet Zoran Sekulić ocenio je danas da je državni sekretar za medije Aleksandar Gajović nedavnim izjavama "skandalizovao medijsku zajednicu", ali da je nije iznenadio.

"Smena Gajovića? Neću o kadrovskim rešenjima preko medija"

B92 - 11.02.2018

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da su napadi na novinare nedopustivi, ali nije želela da komentariše zahtev za smenu Aleksandra Gajovića. "Najpre želim da ponovim moj stav da o kadrovskim rešenjima neću govoriti preko medija.

Brnabićeva: O smenama neću govoriti, to ne bi bilo korektno

Kurir - 12.02.2018

BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da o eventualnim smenama i kadrovskim rešenjima u Vladi neće govoriti u medijima jer to "institucionalno ne bi bilo korektno". Na pitanje da li će biti smenjen državni sekretar u Ministarstvu za kulturu i ...

SLAVIŠA LEKIĆ PODNOSI TUŽBU PROTIV ANE BRNABIĆ: "Ponaša se kao lepo upakovan diktafon!"

Dnevno - 12.02.2018

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić izjavio je danas da će podneti tužbu protiv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić zbog njene izjave da "nisu evropske vrednosti kada predsednik NUNS-a izabranog predsednika države naziva ubicom".

Zoran Sekulić: Autogol državnog sekretara za medije

Kurir - 12.02.2018

BEOGRAD - Direktor i glavni i odgovorni urednik novinske agencije FoNet Zoran Sekulić ocenio je danas da je državni sekretar za medije Aleksandar Gajović nedavnim izjavama "skandalizovao medijsku zajednicu", ali da je nije iznenadio.

ANA BRNABIĆ: Napadi na novinare nedopustivi

Kurir - 11.02.2018

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da su napadi na novinare nedopustivi, ali nije želela da komentariše zahtev Grupe za slobodu medija i Udruženja novinara Srbije koji su zatražili smenu državnog sekretara ministarstva kuture i informisanja Aleksandra ...

Slaviša Lekić najavio tužbu protiv Ane Brnabić

N1 - 12.02.2018

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić izjavio je da će podneti tužbu protiv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić zbog njene izjave da "nisu evropske vrednosti kada predsednik NUNS-a izabranog predsednika države naziva ubicom".