TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rusija obustavlja letove za inostranstvo

Politika - 26.03.2020

MOSKVA - Rusija će od sutra suspendovati sve civilne i čarter letove u i iz zemlje, kako bi se smanjilo širenje korona virusa, odlučila je ruska vlada. Ruske aviokompanije će i dalje moći da lete u druge zemlje kako bi u Rusiju vratile državljane.

Rusija obustavlja sve međunarodne letove

RTCG - 26.03.2020

Ruska vlada je naložila Ruskoj avijaciji da od 27. marta u potpunosti prekine redovne i čarter letove sa inostranstvom. Izuzetak će biti samo letovi za vraćanje ruskih državljana kući. Broj zaraženih korona virusom brzo raste u Rusiji, vlada je juče saopštila da ima 658 ...

Rusija obustavlja avio-saobraćaj sa inostranstvom

Sputnik - 26.03.2020

Ruska vlada je naložila Ruskoj avijaciji da od 27. marta u potpunosti prekine redovne i čarter letove sa inostranstvom. Izuzezak će biti samo letovi za vraćanje ruskih državljana kući. Svetska zdravstvena organizacija je objavila 11. marta pandemiju novog virusa korona .

Rusija obustavlja avio-saobraćaj sa inostranstvom

B92 - 26.03.2020

Moskva -- Ruska vlada je naložila Ruskoj avijaciji da od 27. marta u potpunosti prekine redovne i čarter letove sa inostranstvom. Izuzetak će biti samo letovi za vraćanje ruskih državljana kući. Svetska zdravstvena organizacija je objavila 11. marta pandemiju koronavirusa.

Rusija obustavlja avio-saobraćaj sa inostranstvom

Vesti Online - 26.03.2020

Ruska vlada je naložila Ruskoj avijaciji da od 27. marta u potpunosti prekine redovne i čarter letove sa inostranstvom. Izuzetak će biti samo letovi za vraćanje ruskih državljana kući. Svetska zdravstvena organizacija je objavila 11. marta pandemiju novog virusa korona.