TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zoljom razneo vrata firme za tehnički pregled u Beogradu!

Pravda - 11.09.2019

Nepoznati muškarac sinoć je zoljom - raketnim bacačem razneo ulazna vrata tehničkog pregleda u beogradskom naselju Umčari. Zoljom su oštećena ulazna vrata lokala, ali i jedan zid unutar prostorije. U ovom incidentu nije bilo povređenih. Policijska istraga je u toku.

"Prvo su me ranili sačmarom, a onda pucali iz zolje"

ALO - 11.09.2019

Nepoznati muškarac noćas je zoljom razneo ulazna vrata tehničkog pregleda "Meče" u Umčarima, a vlasnik radnje Željko kaže da "sumnja na reket". Kako kaže, njega je u julu ove godine ranila nepoznata osoba i ovo je drugi napad na njega.

PRVO SU ME RANILI SAČMAROM, A SADA SU MI NA RADNJU PUCALI IZ ZOLJE: Željko iz Beograda napadnut dva puta u roku od tri ...

Kurir - 10.09.2019

Nepoznati muškarac noćas je zoljom razneo ulazna vrata tehničkog pregleda "Meče" u Umčarima, a vlasnik radnje Željko kaže da "sumnja na reket". Kako kaže, njega je u julu ove godine ranila nepoznata osoba i ovo je drugi napad na njega.

"PRVO SU ME RANILI, A SADA MI U LOKAL PUCALI IZ ZOLJE" Beograđanin za tri meseca doživeo dva jeziva napada, a za sve ...

Blic - 10.09.2019

Nepoznati muškarac noćas je zoljom razneo ulazna vrata tehničkog pregleda "Meče" u Umčarima, a vlasnik radnje Željko kaže za "Blic" da "sumnja na reket". Kako kaže, njega je u julu ove godine ranila nepoznata osoba i ovo je drugi napad na njega.

BG: Razneo zoljom vrata tehničkog pregleda u Umčarima

Tanjug - 10.09.2019

BG: Razneo zoljom vrata tehničkog pregleda u Umčarima Nepoznati muškarac noćas je raketnim bacačem razneo ulazna vrata objekta za tehnički pregled u beogradskom naselju Umčari, javlja Pink pozivajući se na nezvanične informacije.

Zoljom razneo vrata objekta za tehnički pregled

RTV - 10.09.2019

Nepoznati muškarac noćas je raketnim bacačem razneo ulazna vrata objekta za tehnički pregled u beogradskom naselju Umčari, javlja Pink pozivajući se na nezvanične informacije. Kako navodi, zoljom su oštećena ulazna vrata lokala, ali i zid koji se nalazi unutar prostorije.

Muškarac razneo zoljom vrata tehničkog pregleda

24online - 10.09.2019

Kako prenosi Blic , nepoznati muškarac noćas je razneo ulazna vrata tehničkog pregleda u Umčarima zoljom – raketnim bacačem. Oštećena su ulazna vrata lokala i jedan zid unutar prostorije. U ovom napadu nema povređenih, a policijska istraga je u ...

DRAMA U UMČARIMA: "Zoljom" demolirao lokal

Novosti - 10.09.2019

Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage, tokom noći je nepoznata osoba najverovatnije raketnim bacačem, odnosno zoljom, oštetila ulazna vrata lokala i zid koji se nalačzi unutar prostorije Tokom noći demoliran je tehnički pregled "Meče" u Umčarima.

Hitna dojava mladena mijatovića

ALO - 10.09.2019

Užas! Nepoznati muškarac noćas je zoljom - raketnim bacačem razneo ulazna vrata tehničkog pregleda pod nazivom "Meče" u beogradskom naselju Umčari. Zoljom su oštećena ulazna vrata lokala ali i jedan zid unutar prostorije.

Razneta vrata tehničkog pregleda u Umčarima

RTS - 10.09.2019

Vrata jednog tehnikog pregleda u Umčarima su razneta, potvrđeno je RTS-u u ...

Vrata tehničkog pregleda u Umčarima RAZNEO ZOLJOM

Blic - 10.09.2019

Nepoznati muškarac noćas je zoljom - raketnim bacačem razneo ulazna vrata tehničkog pregleda u beogradskom naselju Umčari. Zoljom su oštećena ulazna vrata lokala, ali i jedan zid unutar prostorije. Srećom u ovom incidentu nema povređenih.

DRAMA U UMČARIMA: Zoljom demoliran lokal, šteta velika

Mondo - 10.09.2019

Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage, tokom noći je nepoznata osoba najverovatnije raketnim bacačem, odnosno zoljom, oštetila ulazna vrata lokala i zid koji se nalazi unutar prostorije. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i utvrđivanju identiteta ...

ZOLJOM RAZNEO MEČE U UMČARIMA: Nepoznati muškarac raketnim bacačem gađao ulazna vrata tehničkog pregleda neobičnog ...

Kurir - 10.09.2019

BEOGRAD - Nepoznati muškarac noćas je zoljom - raketnim bacačem razneo ulazna vrata tehničkog pregleda pod nazivom "Meče" u beogradskom naselju Umčari. Zoljom su oštećena ulazna vrata lokala ali i jedan zid unutar prostorije.

ČOVEK ZOLJOM RAZNEO ULAZNA VRATA U UMČARIMA: Policijska akcija je u toku!

Espreso - 10.09.2019

Policijska istraga je u toku Nepoznati muškarac noćas je zoljom - raketnim bacačem razneo ulazna vrata tehničkog pregleda pod nazivom "Meče" u beogradskom naselju Umčari. Zoljom su oštećena ulazna vrata lokala ali i jedan zid unutar prostorije.

Zoljom demoliran lokal tehničkog pregleda u Umčarima, pričinjena je velika šteta

Telegraf - 10.09.2019

Oštećena su ulazna vrata lokala i zid koji se nalazi unutar prostorije Objekat za tehnički pregled "Meče" u je tokom prethodne noći demoliran. Nepoznata osoba je najverovatnije raketnim bacačem, odnosno , oštetila ulazna vrata lokala i zid koji se nalazi unutar prostorije , ...

DRAMA U UMČARIMA: Nepoznati muškarac tokom noći RAKETNIM BACAČEM DEMOLIRAO LOKAL tehničkog pregleda

Pink - 10.09.2019

Pričinjena je velika materijalna šteta. Tokom noći demoliran je tehnički pregled "Meče" u Umčarima. Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage, tokom noći je nepoznata osoba najverovatnije raketnim bacačem, odnosno zoljom, oštetila ulazna vrata lokala i zid koji se nalačzi ...

ZOLJOM NA TEHNIČKI PREGLED U UMČARIMA! Tokom noći demoliran lokal "Mece"!

Informer - 10.09.2019

Tokom noći demoliran je Tehnički pregled "Mece" u Umčarima, saznaje Informer Lokal je najverovatnije pogođen zoljom, ostećena su ulazna vrata i zid. Uskoro ...

ZOLJOM GAĐAO MEČE! Haos u beogradskom naselju, RAKETNIM BACAČEM krenuo u OBRAČUN

Srbija Danas - 10.09.2019

Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage, tokom noći je nepoznata osoba najverovatnije raketnim bacačem, odnosno zoljom, oštetila ulazna vrata lokala i zid koji se nalazi unutar prostorije Tokom noći demoliran je tehnički pregled "Meče" u Umčarima.