TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pronađeno telo muškarca u kući koja je gorela na Voždovcu

RTV - 22.04.2021

U kući u beogradskom naselju Voždovac u kojoj je večeras izbio požar pronađeno je telo muškarca, javljaju ''Večernje novosti''. Na lice mesta upućena su tri vatrogasna vozila. Kako pišu ''Novosti'', u kući u Beranskoj ulici na Voždovcu, površine oko 70 metara kvadratnih, gorela ...

POŽAR NA VOŽDOVCU: U kući pronađeno telo muškarca

Novosti - 22.04.2021

Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca. Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći. Požar je ...

Požar u kući na Voždovcu: Pronađeno telo muškarca

Telegraf - 22.04.2021

Ogroman požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu - javljaju Novosti . Tri vatrogasna vozila upućena su na lice mesta. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca, a na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći. Požar je lokalizovan.

POŽAR NA VOŽDOVCU: U kući pronađeno telo muškarca

Kurir - 22.04.2021

Večeras je na Voždovcu izbio požar. Požar je izbio u kućii u ulici Beranska. Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muskarca. Na licu mesta bila je i ekipa Hitne pomoći.

HOROR NA VOŽDOVCU Izbio požar, u sobi pronađeno TELO muškarca

Blic - 22.04.2021

Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu. Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca. Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći, pišu "Novosti".

Požar na Voždovcu! pronađeno telo muškarca U kući!

Informer - 22.04.2021

Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu - saznaju "Novosti" Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca. Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći.

VELIKI POŽAR NA VOŽDOVCU: Gorela kuća, u sobi pronađeno TELO MUŠKARCA

Pink - 22.04.2021

Na licu mesta su i lekarske ekipe. Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici, u beogradskoj opštini Voždovac. Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 metara kvadratnih gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca.

VELIKI POŽAR BUKNUO NA VOŽDOVCU: Pronađen mrtav muškarac, vatrogasci na licu mesta

Mondo - 22.04.2021

Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca . Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći. Požar je lokalizovan. Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU .

VATRENA STIHIJA NA VOŽDOVCU: U kući pronađeno telo muškarca!

Espreso - 22.04.2021

Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu - saznaju "Novosti". Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca.

VELIKI POŽAR NA VOŽDOVCU: Telo muškarca pronađeno u kući

Republika - 22.04.2021

Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muskarca. Na licu mesta bila je i ekipa Hitne pomoći. Požar je ...

Požar na Voždovcu, u kući pronađeno telo muškarca

Nova - 22.04.2021

Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu. Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca. Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći, pišu „Novosti“.

Izgorela kuća, pronađeno telo muškarca!

ALO - 22.04.2021

U kući u beogradskom naselju Voždovac u kojoj je večeras izbio požar pronađeno je telo muškarca. Na lice mesta upućena su tri vatrogasna vozila. U kući u Beranskoj ulici na Voždovcu, površine oko 70 metara kvadratnih, gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca.

Pronađeno telo muškarca u kući na Voždovcu koja je izgorela

B92 - 22.04.2021

U kući u beogradskom naselju Voždovac u kojoj je večeras izbio požar pronađeno je telo muškarca. Na lice mesta upućena su tri vatrogasna vozila. Kako prenose mediji, u kući u Beranskoj ulici na Voždovcu, površine oko 70 metara kvadratnih, gorela je soba u kojoj je pronađeno telo ...

UŽAS NA VOŽDOVCU: Izbio veliki požar, pronađeno telo muškarca

Srbija Danas - 22.04.2021

Veliki požar izbio je večeras u Beranskoj ulici na Voždovcu. Na lice mesta su upućena tri vatrogasna vozila. U kući površine oko 70 m2 gorela je soba u kojoj je pronađeno telo muškarca . Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći.