TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEOBIČAN SLUČAJ KORONE U MAJDANPEKU, niko ne zna kako je do ovoga moglo da dođe! DETE (2,5) SE ZARAZILO, A BILO U ...

Informer - 23.05.2020

Situacija sa koronavirusom od juče u Majdanpeku ima nove momente U gradu koji se do sada uspešno nosio s koronom, ima troje novoobolelih, a jedan slučaj je posebno neobičan. - Prema poslednjim koje smo dobili juče u kasnim večernjim satima, pojavila su se tri nova slučaja ...

Neobičan slučaj u Majdanpeku: Dete (2) se zarazilo KORONOM, a bilo u kontaktu samo sa roditeljima koji su NEGATIVNI!

Republika - 23.05.2020

- Prema poslednjim informacijama koje smo dobili juče u kasnim večernjim satima, pojavila su se tri nova slučaja zaraženih od koronavirusa, od kojih je jedan posebno neobičan. Reč je je dvoipogodišnjem detetu J. S.

KAKO SE OVO DESILO? Dete (2,5) iz Majdanpeka dobilo KORONU, a BILO SAMO SA RODITELJIMA KOJI SU NEGATIVNI

Espreso - 23.05.2020

Situacija sa koronavirusom od juče u Majdanpeku ima nove momente U gradu koji se do sada uspešno nosio s koronom , ima troje novoobolelih, a jedan slučaj je posebno neobičan. - Prema poslednjim koje smo dobili juče u kasnim večernjim satima, pojavila su se tri nova slučaja ...

NEOBIČAN SLUČAJ KORONE U SRBIJI: Dete (2) se zarazilo, a bilo u kontaktu sa roditeljima koji su NEGATIVNI

Srbija Danas - 23.05.2020

U gradu koji se do sada uspešno nosio s koronom, ima troje novoobolelih, a jedan slučaj je posebno neobičan. - Prema poslednjim koje smo dobili juče u kasnim večernjim satima, pojavila su se tri nova slučaja zaraženih od koronavirusa, od kojih je jedan psoebno neobičan.

Neobičan slučaj u Majdanpeku: Dete zaraženo, a bilo u kontaktu samo sa roditeljima koji su negativni

Telegraf - 23.05.2020

U Majdanpeku, gradu koji se do sada uspešno nosio s korona virusom , ima troje novoobolelih, ali je jedan slučaj posebno neobičan , piše Informer . Reč je o, kako je naveo direktor Doma zdravlja u Majdanpeku, dr Dragan Fudulović, dvoipogodišnjem detetu J. S.