TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JA SAM NA MIRKINOJ STRANI, MI MORAMO NEKAD DA UĆUTIMO: Jelena Kostov objasnila zašto podržava našu glumicu!

Kurir - 26.05.2019

Izjava Mirke Vasiljević podigla je mnoge na noge, pa su i ličnosti sa estrade komentarisale da li žensko ponekad treba da zaćuti. Pevačica Jelena Kostov podržala je mladu majku i objasnila zbog čega. " Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju.

"Mirka je u pravu - žene da ćute" (FOTO)

Mondo - 26.05.2019

Pevačica podržala glumicu koja je izazvala negativnu reakciju izjavom "da bi žene trebalo da znaju kada da zaćute" Glumica Mirka Vasiljević, mama dvojice dečaka i jedne devojčice, "uzburkala" je javnost izjavom da kćerku vaspitava tako da bi trebalo da " zna kada da ćuti ".

PODRŠKA ZA MIRKU VASILJEVIĆ! Žene mnogo PAMETUJU, moraju ponekad da UĆUTE

Espreso - 26.05.2019

Mirka je rodila troje dece, nastavila da se bavi svojom karijerom, prezgodna je i prelepa, pa šta njoj treba da se zameri“ Pevačica Jelena Kostov ispričala je šta misli o izjavi glumice Mirke Vasiljević da žene moraju da znaju kada da zaćute.

I ona misli da žene treba da ućute: pevačica podržala Mirku Vasiljević, pa otkrila sve o ovoj estretskoj intervenciji!

Puls - 26.05.2019

Velika prašina se podigla kada je Mirka Vasiljević izjavila da žene nekada treba da začute! Pevačica Jelena Kostov podržala je mladu majku i objasnila zbog čega. - Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog svega toga, ja sam na Mirkinoj strani.

"Ponekad mi, žene, moramo da ućutimo!" Jelena Kostov podržala Mirku Vasiljević!

Telegraf - 26.05.2019

- Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog svega toga, ja sam na Mirkinoj strani - rekla je pevačica Izjava o tome kako vaspitava svoju ćerku - kako "žena treba znati kada se zaćuti, jer će tako sačuvati brak i dobiti ono što želi" snažno je odjenula i ...

"JA SAM NA MIRKINOJ STRANI, ŽENE MORAJU DA UĆUTE": Poznata pevačica PODRŽALA glumicu - Izazvala HAOS!

Srbija Danas - 26.05.2019

Izjava Mirke Vasiljević podigla je mnoge na noge, pa su i ličnosti sa estrade komentarisale da li žensko ponekad treba da zaćuti. Pevačica Jelena Kostov podržala je mladu majku i objasnila zbog čega. - Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju.

Jelena Kostov objasnila zašto podržava našu glumicu: Ja sam na Mirkinoj strani, mi moramo nekad da ćutimo

Srbija24 - 26.05.2019

Izjava Mirke Vasiljević podigla je mnoge na noge, pa su i ličnosti sa estrade komentarisale da li žensko ponekad treba da zaćuti. Pevačica Jelena Kostov podržala je mladu majku i objasnila zbog čega. „Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju.

Mirka je nedavno rekla da žene treba da ćute, a sada se oglasila pevačica i evo šta kaže na sve to

Blic - 26.05.2019

Glumica Mirka Vasiljević nedavno je rekla da žene treba da znaju kada da ućute, jer će tako sačuvati brak i dobiti ono što želi, a dama koja je stala u njenu odbranu je Jelena Kostov. - Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju.