TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Beograd – Banjaluka": Volf prošao prvi kroz cilj u Šapcu

B92 - 22.04.2021

Prvi kroz cilj etape od Beograda do Šapca na trci "Beograd – Banjaluka" prošao je Nemac Justin Volf. Biciklista Bajk eida odmakao je konkurentima na otprilike polovini od 96 kilometara duge etape i prednost bez problema sačuvao do kraja.

Volf najbrži u Šapcu

RTS - 22.04.2021

Nemac Džastin Volf pobednik je prve etape na 15. trci Beograd – Banjaluka voženoj od Trga Republike u Beogradu do centra Šapca. Šapčani su na sjajan način obeležili dan grada, dočekavši spektalularan finiš prve etape Trke Beograd – ...

Volf prošao prvi kroz cilj u Šapcu

RTV - 22.04.2021

Nemački biciklista Justin Volf prvi je prošao kroz cilj etape od Beograda do Šapca na međunarodnoj trci "Beograd - Banjaluka". Sa desetak sekundi zaostatka kroz cilj su prošli Patrik Štos iz poljskog Vostera, te Filipo Fjoreli iz italijanskog Bardijanija.

Nemački biciklista pobednik prve etape trke Beograd - Banjaluka

Telegraf - 22.04.2021

Nemački biciklista Justin Volf prvi je prošao kroz cilj etape od Beograda do Šapca na međunarodnoj trci "Beograd - Banjaluka“. Sa desetak sekundi zaostatka kroz cilj su prošli Patrik Štos iz poljskog Vostera, te Filipo Fjoreli iz italijanskog Bardijanija.

BICIKLISTIČKA TRKA BEOGRAD-BANJALUKA: Volf pobedio na prvoj etapi (FOTO)

Novosti - 22.04.2021

Volf je bio pomalo iznenađen što ga grupa nije ozbiljnije pritisnula u poslednjem krugu koji je vožen kroz Šabac. Sačuvao je dovoljno snage za poslednji sprint i zasluženo obukao žutu majicu koju će pokušati da sačuva u preostale tri ...