TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VANJA MIJATOVIĆ SMRŠALA 7 KG UZ OVU DIJETU! Preterivala sa brzom hranom, a onda jela samo JEDNOM DNEVNO, ovo je NJEN ...

Kurir - 28.09.2022

Pevačica Vanja Mijatović kaže da je zbog svadbe odlučila da smria! Pevačica ce se 12. oktobra udati za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Mandžukića i tada hoce da izgleda savršeno. - Ceo život sam pazila šta jedem, brojala sam kalorije jer mi se sve „lepi".

VANJA MIJATOVIĆ SMRŠALA PRED SVADBU! Preterivala sa brzom hranom, a onda jela samo JEDNOM DNEVNO - 7 kilograma je ...

Pink - 28.09.2022

Pevačica Vanja Mijatović rešila je da smrša uoči svadbe! Ona će se 12. oktobra udati za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Mandžukića i tada hoće da izgleda savršeno. - Ceo život sam pazila šta jedem, brojala sam kalorije jer mi se sve „lepi".

SMRŠALA 7 KG, PLANIRA JOŠ 10 DO SVADBE! Vanja Mijatović otkrila tajnu i svoj JELOVNIK - Hoću da izgledam TOP na ...

Mondo - 28.09.2022

Vanja Mijatović će uskoro izgovoriti "da" svom vereniku, a do tada planira da se prepolovi! "Ceo život sam pazila šta jedem, brojala sam kalorije, jer mi se sve 'lepi'. Međutim, brzo sam se ugojila deset kilograma, i to samo zbog kasnih večera.

VANJA MIJATOVIĆ SMRŠALA 7 KILOGRAMA POMOĆU OVE DIJETE: "Preko dana sam jela zdravo, a uveče sam naručivala brzu hranu"

Blic - 28.09.2022

Pevačica Vanja Mijatović će se 12. oktobra udati za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Mandžukića i zbog toga je odlučila da dodatno poradi na svom izgledu, pa je krenuo na dijetu od koje je smršala 7 kilograma. - Ceo život sam pazila šta jedem, brojala sam kalorije jer mi se sve ...