TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Budućnost Europe: Uspješne hrvatske priče i Jandrokovićeva ‘svađa’ s robotom

N1 - 11.05.2021

Uspješne hrvatske priče i plan uključenja građana u razvoj Europe predstavljeni su u utorak u prvom dijelu "Konferencije o budućnosti Europe - vizija Hrvatske" u Hrvatskom saboru, čiji se predsjednik Gordan Jandroković poslovnički 'sukobio' s robotom.

JANDROKOVIĆ SE SVAĐAO SA ROBOTOM U HRVATSKOM SABORU: Povređen je poslovnik, ovo stvarno nije u redu!

Novosti - 11.05.2021

- Oprostite, povređen je član broj 238 Poslovnika - poručio mu je robot. - Niste u pravu, nismo ništa povredili, ovo je konferencija, a ne plenarna sednica - odgovorio mu je Jandroković. - Mogu li dobiti bar repliku? Ili možda ispravak netačnog navoda? - uporan je bio Peper.

Robot 'zastupnik' u Saboru od Jandrokovića zatražio repliku: 'Ovo stvarno nije u redu!'

24sata.hr - 11.05.2021

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković je na "Konferenciji o budućnosti Europe - vizija Hrvatske" u Saboru rekao kako se pokušava objediniti sve što je aktualno u Europi i što će biti u budućnosti - tehnologija, ekologija, ali i tradicija.

VIDEO Umjetna inteligencija probila se u Sabor: Pogledajte kako je izgledao razgovor robota i Jandrokovića

Dnevnik.hr - 11.05.2021

Konferencija o budućnosti Europe, koju je organizirao Hrvatski sabor i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj otvorena je u prisustvu posebnog gosta. Robot Pepper konferenciju je pratio iz prvog reda, a već je na samom početku imao prigovor na način na koji je predsjednik Sabora, ...

VIDEO 'Zastupnik' robot raspravljao s Jandrokovićem i tražio repliku: 'Ovo stvarno nije u redu'

Vecernji.hr - 11.05.2021

Željeli smo pokazati što nas čeka u budućnosti i ako nećemo biti dovoljno pametni roboti će upravljati nama, a ne mi njima - poručio je Jandroković. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković danas je na 'Konferenciji o budućnosti Europe – vizija Hrvatske', koja je održana u Saboru, ...

PREDSEDNIK SABORA SE SVAĐA SA ROBOTOM TOKOM SEDNICE! Nećete verovati šta mu je kompjuter sve rekao! (VIDEO)

Espreso - 11.05.2021

Oprostite, povređen je član broj 238 Poslovnika - poručio mu je robot Predsednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković danas je na 'Konferenciji o budućnosti Evrope – vizija Hrvatske', koja je održana u Saboru, prilikom uvodnog govora vodio zanimljiv razgovor sa robotom.

Njonjo se u saboru svađao s robotom, pogledajte snimku

Index.hr - 11.05.2021

USPJEŠNE hrvatske priče i plan uključenja građana u razvoj Europe predstavljeni su prvom dijelu "Konferencije o budućnosti Europe - vizija Hrvatske" u Hrvatskom saboru, čiji se predsjednik Gordan Jandroković poslovnički "sukobio" s robotom.

Konferencija u Saboru o budućnosti Europe: Predstavljene uspješne hrvatske priče

Vecernji.hr - 11.05.2021

Predstavljena su tri uspješna hrvatska poduzetnička primjera – razvoj gaming industrije u Novskoj, dostignuća u radiokirurgiji i radioterapiji u liječenju karcinoma te aktivnosti u Centru za umjetnu inteligenciju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Jandroković sudjelovao na konferenciji predsjednika parlamenata EU-a

N1 - 10.05.2021

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je u ponedjeljak na Konferenciji predsjednika parlamenata država članica EU-a, redovitom sastanku o aktualnim temama vezanima uz uloge parlamenta te koordiniranje međuparlamentarnih aktivnosti EU-a, priopćio je Sabor.