TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Postoji precizna crvena linija koja ne sme da se pređe"

B92 - 14.03.2019

Sarajevo -- Član Predsedništva BiH Željko Komšić kaže da eventualne aktivnosti hrvatskih obaveštajaca i diplomata u BiH mogu da imaju ozbiljne implikacije. Komšić je naglasio i da se nada da Hrvatska, kako kaže, nije prešla "crvenu liniju" u tom smislu.

Komšić: Nadam se da Hrvatska nije prešla crvenu liniju

Danas - 14.03.2019

Navode pojedinih medija o eventualnoj uključenosti diplomata iz susedne Hrvatske u aktivnosti koje duboko ulaze u sferu špijunaže i terorizma u cilju ostvarivanja njihovih nejasnih interesa u BiH imati će jako ozbiljne implikacije, izjavio je Željko Komšić, član predsedništva ...

NOVA PRESUDA DAVIDU KOMŠIĆU: Još godinu i po robije za napad na Kristinu pre nego što ju je ubio sa 88 UBODA NOŽEM!

Kurir - 13.03.2019

Komšić je dobio još godinu i po zatvora na 30 godina robije, na koliko je zasad još nepravosnažno osuđen zbog monstruoznog ubistva trudne Kristine. On je trenutno u Lepoglavi, gde izdržava 14-mesečnu zatvorsku kaznu zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je u aprilu 2016.

Komšić bez odluke o koaliciji

Danas - 12.03.2019

Stranka Demokratski front (DF), kojoj je na čelu član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, nije danas odlučila da li će učestvovati u vlasti koja bi trebalo da bude uspostavljena na osnovu rezultata parlamentarnih izbora u BiH održanih u oktobru prošle godine.