TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Festival vantelesne oplodnje u Beogradu

Tanjug - 24.09.2019

Festival vantelesne oplodnje u Beogradu Udruženja Šansa za roditeljstvo 12. i 13. oktobra u Beogradu organizuje drugi Međunarodni Festivali potpomognute oplodnje pod sloganom "Mislite o tome". BEOGRAD- Udruženje Šansa za roditeljstvo 12. i 13.

Uskoro besplatne radionice: Festival vantelesne oplodnje u Beogradu

Vesti Online - 24.09.2019

Organizovano je 10 stručnih panel diskusija na kojima će učestvovati više od 50 stručnjaka iz Srbije i Evrope kako bi pomogli parovima iz Srbije da razjasne nejasnoće i odgovore na pitanja koja ih muče vezano za vantelesnu oplodnju.

BG: Raspisan poziv za finansiranje četvrtog pokušaja VTO

Tanjug - 23.09.2019

BG: Raspisan poziv za finansiranje četvrtog pokušaja VTO Udruženje Šansa za roditeljstvo saopštilo je danas da je rok za podnošenje prijave na javni poziv za finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje o trošku Grada Beograda 7.

Beograd raspisao poziv parovima za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje

RTS - 23.09.2019

Nakon što je na sednici Skupštine grada Beograda 25. jula ove godine doneta odluka o finansiranju, raspisan je javni poziv za finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje o trošku Grada Beograda. Grad je u ovu svrhu iz budžeta za 2019.godinu izdvojio 30 miliona ...

Konkurs za finansiranje vantelesne oplodnje o trošku Beograda

N1 - 23.09.2019

Javni poziv za finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje o trošku Grada Beograda je raspisan i trajaće do 7. oktobra, a u tu svrhu je iz gradskog budžeta za ovu godinu izdvojeno 30 miliona dinara. Navodeći da je odluka o finansiranju vantelesne oplodnje usvojena na ...

Raspisan konkurs za finansiranje vantelesne oplodnje o trošku Beograda

Novi Magazin - 23.09.2019

Javni poziv za finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje o trošku Grada Beograda raspisan je danas i trajaće do 7. oktobra, a u tu svrhu je iz gradskog budžeta za ovu godinu izdvojeno 30 miliona dinara.

ŠANSA ZA RODITELJSTVO: Četvrti pokušaj za vantelesnu oplodnju

Kurir - 23.09.2019

Rok za podnošenje prijave na javni poziv za finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje o trošku Grada Beograda je 7. oktobar, saopštilo je udruženje Šansa za roditeljstvo. Beograd je u tu svrhu izdvojio 30 miliona dinara.