TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Skoro nepromenjeno: I dalje veliki broj preminulih za dan

B92 - 08.04.2021

U poslednja 24 sata u Srbiji je otkriveno još 3.625 novih slučajeva infekcije na koronavirus, a preminula je 41 osoba. Uskoro opširnije. Podsetimo, j učerašnji dan bio je jedan od najuspešnijih dana od početka vakcinacije.

Preminuo akademik Milorad Mitković

RTV - 08.04.2021

Redovni član Odeljenja medicinskih nauka SANU i potpredsednik Ogranka SANU u Nišu, akademik Milorad Mitković, preminuo je u 71. godini, saopštila je danas Srpska akademija nauka i umetnosti. Mitković je preminuo od posledica korona virusa u Kliničkom centru u Nišu.

KO JE PROFESOR MITKOVIĆ KOJI JE PREMINUO OD KOVIDA: Imao je 44 PRONALASKA, jedan od njih spasio je 3.500 ranjenika!

Mondo - 08.04.2021

Poznati otroped preminuo je od posledica korona virusa, a evo šta treba da znate o njemu. Mitković je rođen u Lebanu, gde je završio osnovnu školu, a studije medicine je pohađao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

UKC Niš: Od posledica kovida preminuo akademik Milorad Mitković

Danas - 08.04.2021

Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu saopštio je danas da je od posledica zaraze korona virusom preminuo Milorad Mitković, akademik SANU, ortopedski hirurg u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta.

Kovid nam uzeo jednog od najboljih ortopedskih hirurga: Preminuo akademik Milorad Mitković

Telegraf - 08.04.2021

Ugledni niški ortopedski hirurg Milorad Mitković (70) preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa. Mitković je bio i akademik i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu u Univerziteta u Nišu, direktor Ortopedsko-traumatološke klinike Kliničkog centra Niš, redovni ...

Preminuo poznati niški akademik i ortopedski hirurg Milorad Mitković

Južne Vesti - 08.04.2021

Profesor Milorad Mitković, niški akademik i ortopedski hirurg Univerzitetskog kliničkog centra Niš u penziji, poznat i po patentu koji je tokom rata spasio hiljade ranjenika, preminuo je juče u 71. godini od posledica virusa korona, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Akademik i ortoped Milorad Mitković preminuo od kovida

RTS - 08.04.2021

Potpredsednik Ogranka SANU u Nišu, akademik Milorad Mitković preminuo je u 71. godini u Kliničkom centru u Nišu od posledica infekcije ...

UMRO MILORAD MITKOVIĆ! Kovid nam uzeo jednog od najboljih ortopedskih hirurga

Espreso - 08.04.2021

Realizovao je 12 naučnih projekata (od toga dva u Švajcarskoj) Ugledni niški ortopedski hirurg Milorad Mitković (70) preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa. Mitković je bio i akademik i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu u Univerziteta u Nišu, direktor ...

PREMINUO PROFESOR MILORAD MITKOVIĆ: Korona odnela velikog niškog hirurga i akademika - njegov izum u ratu spasio ...

Novosti - 08.04.2021

UPRAVA Univerzitetskog kliničkog centra Niš, sa dubokim žaljenjem i tugom obaveštava javnost, da je od posledica bolesti izazvane zaraznom bolešću Kovid-19, juče, 07. aprila u kasnim večernjim satima, u svojoj 71. godini, preminuo prof.

PREMINUO PROFESOR MILORAD MITKOVIĆ: Korona usmrtila čuvenog lekara čiji je izum spasio HILJADE ranjenih u ratu

Mondo - 08.04.2021

Korona virus odneo život još jednog uglednog lekara! Pokojni prof. dr Milorad Mitković, bio je redovni član SANU, na šta smo, kao njegove kolege bili naročito ponosni. Čitav svoj radni vek, proveo je radeći u našoj zdravstvenoj ustanovi i svojim inovacijama i patentima u oblasti ...

Preminuo čuveni niški hirurg, čiji je izum u ratu spasio na hiljade ranjenih

B92 - 08.04.2021

Niš -- Od posledica kovida-19 u sredu kasno uveče preminuo prof. dr Milorad Mitković, poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije. Javnost je o tome obavestila Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš. "Pokojni prof.

PREMINUO AKADEMIK MILORAD MITKOVIĆ: Kovid nam uzeo jednog od najboljih ortopedskih hirurga, njegov izum spasao mnoge

Srbija Danas - 08.04.2021

Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, sa dubokim žaljenjem i tugom obaveštava javnost, da je od posledica bolesti izazvane zaraznom bolešću Kovid-19, juče, 07. aprila u kasnim večernjim satima, u svojoj 71. godini, preminuo prof.

NIŠ TUGUJE ZA ČUVENIM HIRURGOM Dr Mitković izgubio bitku sa koronom, Srbija i svet će ga pamtiti po brojnim medicinskim ...

Blic - 08.04.2021

Poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta, prof. dr Milorad Mitković, preminuo je juče od posledica korona virusa. "Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, sa dubokim žaljenjem i tugom ...

PREMINUO JEDAN OD NAJBOLJIH ORTOPEDSKIH HIRURGA U SRBIJI Akademik Milorad Mitković izgubio borbu sa koronom

Informer - 08.04.2021

Ugledni niški ortopedski hirurg Milorad Mitković (70) preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa. Mitković je bio i akademik i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu u Univerziteta u Nišu, direktor Ortopedsko-traumatološke klinike Kliničkog centra Niš, redovni ...

Bitku sa koronom izgubio je i doktor Milorad Mitković

Nova - 08.04.2021

Preminuo je doktor Milorad Mitković (71), poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta, potvrđeno je portalu Nova.rs. On se u niškom Kliničkom centru lečio od posledica koronavirusa.

Preminuo čuveni niški hirurg, njegov izum spasio na hiljade ranjenih u ratovima

Sputnik - 08.04.2021

Od posledica virusa korona u sredu kasno uveče preminuo je prof. dr Milorad Mitković, poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije, saopštila je Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš. "Pokojni prof.

UKC Niš: Od posledica kovida preminuo akademik Milorad Mitković

N1 - 08.04.2021

Univerzitetski klinički centar u Nišu saopštio je da je od posledica zaraze koronavirusom preminuo Milorad Mitković, akademik SANU, ortopedski hirurg u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta.

ČUVENI DOKTOR MILORAD PREMINUO OD POSLEDICA KORONE: Njegovi pronalasci iz oblasti ortopedske hirurgije spasli su mnoge

Kurir - 08.04.2021

Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš saopštila je da je od posledica kovida-19 juče preminuo prof. dr Milorad Mitković (71), poznati niški akademik, ortopedski hirurg UKC Niš u penziji i profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu niškog Univerziteta. - Pokojni prof.

NIŠ TUGUJE ZA ČUVENIM HIRURGOM! Dr Mitković izgubio bitku sa koronom, Srbija i svet će ga pamtiti po brojnim ...

Pink - 08.04.2021

Mitković je rukovodio mnogim naučnim projektima u zemlji i inostranstvu i u naučnom svetu nadaleko je bio poznat po svojim patentima. Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš saopštila je da je od posledica kovida-19 juče preminuo prof.

Od posledica korone preminuo Milorad Mitković, akademik i poznati ortoped

Danas - 08.04.2021

Milorad Mitković (71), akademik, ortopedski hirurg niškog Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u penziji i profesor hirurgije na niškom Medicinskom fakultetu, preminuo je sinoć od posledica Kovida 19, saopštio je danas UKC.