TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VUČIĆEVE REČI DIRNULE AMERIČKOG AMBASADORA: Evo šta je predsednik Srbije upisao u knjigu žalosti povodom smrti Buša

Espreso - 07.12.2018

Ambasador Skot se oglasio na tviteru Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u američkoj ambasadi u Beogradu otvorenu povodom smrti 41. predsednika SAD Džordža Buša starijeg . Ovo je na tviteru objavio ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, napisavši da je ...

Predsednik Vučić upisao se u Knjigu žalosti

Politika - 07.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Ambasadi SAD u Knjigu žalosti koja je otvorena povodom smrti bivšeg američkog predsednika Džordža Buša Starijeg. „Odlazak velikog čoveka uvek ostavlja trag u životu države i njenom društvu.

Odlazak ovog državnika ostavlja prazninu u srcima mnogih porodica: Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti ...

Telegraf - 07.12.2018

- Verujem da će njegovo ime ostati zapamćeno sa dubokim poštovanjem od strane svih građana SAD Predsednik Srbije upisao se danas u Ambasadi SAD u Knjigu žalosti koja je otvorena povodom smrti bivšeg američkog predsednika .

"ODLAZAK VELIKOG ČOVEKA" Predsednik Vučić upisao se u Knjigu žalosti povodom smrti američkog predsednika Buša

Blic - 07.12.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Ambasadi SAD u Knjigu žalosti koja je otvorena povodom smrti bivšeg američkog predsednika Džordža Buša Starijeg. „- Odlazak velikog čoveka uvek ostavlja trag u životu države i njenom društvu.

"ODLAZAK VELIKOG ČOVEKA" Predsednik Vučić upisao se u Knjigu žalosti povodom smrti američkog predsednika Buša

Press - 07.12.2018

07. 12. 2018. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Ambasadi SAD u Knjigu žalosti koja je otvorena povodom smrti bivšeg američkog predsednika Džordža Buša Starijeg. Foto:blic - Odlazak velikog čoveka uvek ostavlja trag u životu države i njenom društvu.