TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nastavlja se drama sa usporavanjem Apple telefona

Benchmark - 14.01.2018

Izgleda da se problemi, koje je Apple izazvao time što je namerno usporavao starije iPhone modele, još nisu okončali. Sada su četiri člana Republikanske partije u SAD poslala pismo Timu Kuku (Apple CEO), u kome od njega traže objašnjenje situacije sa "batterygate-om".

Eksplodirao iPhone usred radnje, povređeno 7 osoba

B92 - 13.01.2018

U Apple-ovoj radnji u Cirihu nedavno jedošlo do incidenta. Naime, u trenutku kada je radnik vadio bateriju iz iPhonea, došlo je do pregrevanja uređaja, a kasnije i do eksplozije baterije. Radnik je zadobio lakše povrede ruku, a radnju je ispunio dim.

EKSPLODIRAO iPhone USRED RADNJE u Cirihu, povređeno sedam osoba!

Informer - 13.01.2018

U Apple-ovoj radnji u Cirihu nedavno jedošlo do incidenta. Naime, u trenutku kada je radnik vadio bateriju iz iPhonea, došlo je do pregrevanja uređaja, a potom i do eksplozije baterije! Radnik je zadobio lakše povrede ruku, a radnju je ispunio dim.

Srbija, iPhone i ostale prevare... / VIDEO

B92 - 12.01.2018

Tužilaštvo u Francuskoj istražuje Apple, posle priznanja te kompnije da je usporavala starije modele iPhonea kako bi naterala potrošače da kupe nove modele. Sa sličnim optužbama ta kompanija se suočava i u Sjedinjenim Američkim Državama.

DRAMA USRED APPLOVE PRODAVNICE: EKSPLODIRAO iPhone, povređeno sedam osoba!

Pink - 13.01.2018

U Apple-ovoj radnji u Cirihu nedavno jedošlo do incidenta. Naime, u trenutku kada je radnik vadio bateriju iz iPhonea, došlo je do pregrevanja uređaja, a potom i do eksplozije baterije. Radnik je zadobio lakše povrede ruku, a radnju je ispunio dim.

Mobilni eksplodirao usred radnje u Cirihu: Povređeno sedam osoba

Telegraf - 14.01.2018

Iz radnje su evakuisani radnici i 50 kupaca U "Epl"radnji u nedavno je došlo do baterije prilikom čega je povređeno sedam osoba. Naime, u trenutku kada je radnik vadio bateriju iz "Ajfona", došlo je do pregrevanja uređaja.