TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Folksvagen prelomio, novu fabriku gradi u Turskoj blizu Izmira

RTV - 12.07.2019

Nemački proizvođač automobila Folksvagen (VW) je odlučio da novu fabriku u kojoj će proizvoditi više automobilskih brendova gradi u Turskoj, prenosi portal Automotive News Europe, pozivajući se na pisanje nemačkog trgovinskog magazina Automobilwoche.

NEMAČKI MEDIJI: "FOLKSVAGEN IZABRAO TURSKU", Iz trke za novu fabriku ispala i Bugarska

Blic - 12.07.2019

Posle nekoliko meseci koliko su trajale spekulacije da li će Folksvagen praviti novu fabriku u Srbiji, Bugarskoj ili Turskoj, nadzorni odbor ove nemačke kompanije je saopštio da je izabrao lokaciju za fabriku u blizini zapadnog primorskog grada Izmir, prenose nemački mediji.

VW prelomio, novu fabriku gradi u Turskoj blizu Izmira

Tanjug - 12.07.2019

VW prelomio, novu fabriku gradi u Turskoj blizu Izmira Nemački proizvođač automobila Folksvagen (VW) je odlučio da novu fabriku u kojoj će proizvoditi više automobilskih brendova gradi u Turskoj, prenosi portal Automotive News Europe, pozivajući se na pisanje nemačkog ...

SRBIJA ISPALA IZ IGRE: Folksvagen za fabriku odabrao Tursku

Novosti - 12.07.2019

Folksvagen je odabarao Tursku za svoju novu fabriku. Pored te zemlje, u igri je jedno vreme bila i Srbija Nadzorni odbor VW-a saopštio je da je izabrao lokaciju za fabriku u blizini zapadnog primorskog grada Izmir. Navodno, u novoj fabrici u Turskoj, praviće se Škoda i Seat.

FOLKSVAGEN GRADI FABRIKU U TURSKOJ: Automobili će se proizvoditi nedaleko od Izmira

Kurir - 12.07.2019

Nemački proizvođač automobila Folksvagen je odlučio da novu fabriku u kojoj će prozivoditi više automobilskih brendova gradi u Turskoj, prenosi portal Automotive News Europe, pozivajući se na pisanje nemačkog trgovinskog magazina "Automobilwoche".

SRBIJA IPAK ISPALA IZ IGRE "Folksvagen" odabrao lokaciju za novu fabriku

Srbija Danas - 12.07.2019

U igri je neko vreme bila i Srbija, ali je nadzorni odbor VW-a ipak saopštio da se izabrana lokacija za fabriku nalazi u blizini turskog zapadnog primorskog grada Izmira. Navodno, u novoj fabrici u Turskoj praviće se "škoda" i "seat".

Srbija otpala, VW izabrao Tursku – Katar bio tas na vagi

B92 - 12.07.2019

Beograd -- Nadzorni odbor VW-a saopštio je da je izabrao lokaciju za fabriku u blizini zapadnog primorskog grada Izmir. Navodno, u novoj fabrici u Turskoj, praviće se Škoda i Seat. Kako nezvanično prenose svetski mediji, fabrika će izbacivati do 350.000 automobila godišnje, ...

Folksvagen još nije doneo odluku o „balkanskoj“ fabrici

DW - 11.07.2019

Vodeći nemački proizvođač automobila još razmatra lokaciju za fabriku koja bi, prema ranijim najavama, trebalo da bude podignuta na Balkanu. Od ranije se priča da su favoriti Bugarska i Turska, a pominjana je i Srbija.

Poslednja Folksvagenova buba izašla iz fabrike (FOTO)

Novi Magazin - 10.07.2019

Poslednji primerak kultne Folksvagenove "bube" izašao je danas iz fabrike te firme u Puebli, u Meksiku, čime je stavljena tačka na više od sedam decenija proizvodnje ovog automobila, prenosi novinar agencije Frans pres.

FOLKSVAGEN SKRATIO LISTU FAVORITA ZA NOVU FABRIKU Konačna odluka sledeće nedelje

Blic - 12.07.2019

Vodeći nemački proizvođač automobila još razmatra lokaciju za fabriku koja bi, prema ranijim najavama, trebalo da bude podignuta na Balkanu. Od ranije se priča da su favoriti Bugarska i Turska, a pominjana je i Srbija.