TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRCE DA PUKNE! Brat blizanac se oprostio od poginulog Miljana: Brate, slomio si mi krila

Kurir - 24.11.2021

Miljan Jojić (38) koji je stradao u fabrici bio je rođak vlasnika firme, a porodica i prijatelji od njega su se oprostili dirljivim rečima. Naime, prvi se na Fejsbuku oglasio Miljanov brat blizanac, Jovan Jojić.

SLOMIO SI MI BRATSKO KRILO: Potresne reči brata Miljana Jojića koji je nastradao u eksploziji u Bubanj Potoku (FOTO)

Republika - 24.11.2021

Jovan Jojić se na Fejsbuku oprostio od brata Miljana Jojića koji je juče poginuo u fabrici u Bubanj Potoku. Miljan je bio šef sektora za raketno gorivo. Njegov brat Jovan je neizmernu tugu iskazao kroz samo jednu rečenicu: - Slomio si mi bratsko krilo brate moj .

"MI U KUĆI KUKAMO I PLAČEMO, NJEGOVA MAJKA NEMA SNAGE NIŠTA DA KAŽE" Strina poginulog radnika Miloša u suzama (VIDEO)

Srbija Danas - 24.11.2021

Strina nastradalog mladića izašla je ispred porodične kuće rekla da oni još uvek nisu dobili zvaničnu potvrdu da je Miloš stradao. - Niko nas nije zvao, nije nam javio. Mi u kući kukamo i plačemo, a ništa ne znamo.

JOŠ UVEK SE NE ZNA UZROK EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA: Meštanima geleri oštetili kuće, raketa probila betonsku ploču (FOTO)

Novosti - 24.11.2021

Naveo je da su u nesreći dve osobe izgubile život, 13 povređeno, kao i da je načinjena materijalna šteta na kućama u naselju Leštane. Pantelić je rekao da će Opština pomoći oko sahrane porodicama nastradalih. Istakao je da će pratiti i stanje povređenih, kako bi se njihovom ...

ISPITUJE SE UZROK EKSPLOZIJE U BUBANJ POTOKU Oglasio se predsednik opštine Grocka: "Obišli smo 10 kuća, u jednoj je raketa probila zid dok je žena bila unutra"

Blic

PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA: Komisija će izaći da proceni štetu, UZROK NESREĆE SE JOŠ NE ZNA!

Espreso

PRIJAVA ŠTETE NADLEŽNIMA U GROCKOJ: Kome da se javite ako vam je kuća oštećena u eksploziji

Novosti - 24.11.2021

Konstatovano je da nijedan stambeni objekat nije oštećen toliko da u njemu ljudi ne mogu da žive. Na najugroženijoj kući, na čijem krovu se nalazi krater od jednog metra, već danas počinje sanacija. Gradska opština Grocka obezbediće jednokratnu novčanu pomoć porodicama ...