TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vučić prihvatio šalu: Od ćevapa do punjenih paprika

B92 - 08.11.2019

Fotografija sa Instagram naloga BudućnostSrbijeAV predsednika Vučića kako se pred put u Ženevu okrepljuje punjenim paprikama bila je inspiracija za onlajn šalu. Fotografija sa opisom "Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu " poslužila je stranici "negujmosrbski" da ...

NATO na samrti, Evropa na ivici provalije?!

ALO - 07.11.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras se uživo uključio iz Ženeve, gde se sutra održava strateški skup Svetske banke o Zapadnom Balkanu. * Predsednik Srbije je stigao u Ženevu gde će imati niz sastanaka sa liderima EU * Priština neće prisustvovati iako su najavljeni.

NA LICU MU SE VIDI DA BAŠ UŽIVA! Ovakvog Vučića još niste videli!

Espreso - 07.11.2019

Predsednik se priprema za diplomatsku ofanzivu na specifičan način... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u narednih 6 dana imati niz sastanaka sa najvažnijim svetskim zvaničnicima, a vidljivo su pojačane i njegove aktivnosti oko regionalne saradnje , a pred njim su takođe i ...

Retka fotografija aleksandra vučića

ALO - 07.11.2019

Velike pohvale na račun predsednika Srbije. Uoči odlaska u Ženevu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživao je u omiljenom jelu našeg naroda. Naime, predsednik Vučić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju kako uživa u specijalitetu srpske kuhinje - punjenim paprikama.

Vučić se okrepio pred Ženevu, prvo punjene paprike pa na put FOTO

B92 - 07.11.2019

Na Instagramu su objavljene fotografije predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako jede punjene paprika. Na nalogu BudućnostSrbijeAV uz fotografije piše "Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu". Vučić će u Ženevi učestvovati na Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu u ...

Domaća kuhinja nema zamenu: Vučić jeo punjene paprike “kao okrepljenje pred put u Ženevu" (FOTO)

Novosti - 07.11.2019

Predsednik Srbije danas učestvuje na Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu UOČI odlaska u Ženevu, Vučić je na Instagramu objavio fotografiju, na kojoj se vidi kako ruča. Uz to je napisao: "Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu".

(FOTO) PRVO FRUŠTUK, ONDA NA PUT! Aleksandar Vučić otkrio kako se priprema za odlazak u Ženevu

Informer - 07.11.2019

Na Instagram nalogu "BudućnostSrbijeAV" predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je kako se priprema za put u Ženevu Na fotografijama se vidi da predsednik uživa u punjenim paprikama, a kako u piše u opisu one su okrepljenje pred put u Ženevu.

ŠTA VUČIĆ RUČA? Predsednik objavio OVU FOTKU NA INSTAGRAMU i izazvao LAVINU KOMENTARA (FOTO)

Dnevno - 07.11.2019

Aleksandar Vučić je ovih dana jako aktivan na Instagramu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje u Ženevu gde će učestvovati na Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma.

ŽENEVA, OHRID, PARIZ - Diplomatska ofanziva Aleksandra Vučića!

Srbija Danas - 06.11.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će narednih 6 dana imati niz sastanaka sa najvažnijim svetskim zvaničnicima, vidljivo su pojačane i njegove aktivnosti oko regionalne saradnje a pred njim su važni susreti u Ženevi, Ohridu i Parizu.

PRATIOCI ODUŠEVLJENO REAGOVALI: Predsednik u izdanju u kakvom ga retko ko viđa (FOTO)

Srbija Danas - 07.11.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u narednih 6 dana imati niz sastanaka sa najvažnijim svetskim zvaničnicima, a vidljivo su pojačane i njegove aktivnosti oko regionalne saradnje, a pred njim su takođe i važni susreti u Ženevi, Ohridu i Parizu.