TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BIVŠA VODITELJKA PAROVA OGLASILA SE O PRELASKU NA PINK! Bojana Ristivojević odgovorila da li će voditi Zadrugu 3! ...

Kurir - 12.06.2019

Bojana Ristivojević nedavno je dala otkaz na televiziji "Hepi", gde je bila jedna od omiljenih voditeljki, kako među učesnicima, tako i među publikom. Voditeljka je nakon odlaska sa projekta na kome se proslavila, rešila da sebi da malo oduška, pa je nakon puta u Milano, otišla ...

BOJANU NIKO NIKADA NIJE ZVAO NA PINK: Priče da voditeljka Hepija menja Dušicu u Zadruzi 3 ČISTA SU IZMIŠLJOTINA

Espreso - 12.06.2019

Ona je navodno dobila ponudu da pređe u "ružičasto jato", što je kako se pisalo oberučke prihvatila Već danima se spekuliše o dolasku bivše Hepijeve voditeljke, Bojane Ristivojević Na Tv Pink. Bojana je naime trebalo navodno da dođe kao zamena za Pinkovu voditeljku Dušicu ...

PRIČA SE DA ĆE BOJANA ZAMENITI DUŠICU?! Produkcija saopštila JEDINU ISTINU - evo da li će voditi Zadrugu 3

Srbija Danas - 12.06.2019

Kako je naveo dnevni list "Informer", novu sezonu "Zadruge" trebalo bi da vodi bivša voditeljka "Parova", Bojana Ristivojević. Lepa voditeljka, koja je godinama zaštitno lice televizije "Hepi", navodno je dobila ponudu da pređe u "ružičasto jato".

DUŠICA VIŠE NEĆE VODITI ZADRUGU: Evo ko dolazi umesto nje, a Jakovljevićeva se ODMAH OGLASILA

Espreso - 12.06.2019

Bojana Ristivojević vodiće "Zadrugu 3" umesto Dušice Jakovljević, navode srpski mediji Lepa voditeljka, koja je godinama zaštitno lice televizije "Hepi", dobila je navodno ponudu da pređe u "ružičasto jato", što je oberučke prihvatila.

DUŠICU ĆE U RIJALITIJU ZAMENITI BIVŠA VODITELJKA PAROVA? Bojana Ristivojević dobila ponudu koja se ne odbija, a ...

Kurir - 12.06.2019

Bojana Ristivojević dobila je ponudu da pređe u "ružičasto jato", koju je navodno prihvatila. Nekadašnja voditeljka "Parova" neće u potpunosti zameniti Dušicu Jakovljević , koja će i dalje imati angažman u rijalitiju u okviru nekih specijalnih emisija.

Bojana Ristivojević dobila ponudu koja se ne odbija: Dušiću Jakovljević će zameniti bivša voditeljka Parova

Srbija24 - 12.06.2019

Bojana Ristivojević dobila je ponudu da pređe u „ružičasto jato“, koju je navodno prihvatila. Nekadašnja voditeljka „Parova“ neće u potpunosti zameniti Dušicu Jakovljević, koja će i dalje imati angažman u rijalitiju u okviru nekih specijalnih emisija.