TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZNAM TEA, ON BI IGRAO I POVREĐEN Nenad Krstić o temi koja muči Srbiju: Vidim da su ga mnogi otpisali, ali ne bih ja tek ...

Kurir - 14.08.2019

Ne bih ja Teodosića prerano otpisivao, a vidim da to sada mnogi rade, kaže za Kurir bivši kapiten Srbije Nenad Krstić , koji je i sam bio u Teovoj koži. Krstić odlično zna šta znači otići povređen na veliko takmičenje.

KAPITEN NEĆE TAKO LAKO ODUSTATI! Teo će dati sve od sebe da igra i POVREĐEN!

Informer - 14.08.2019

Povreda je sasekla Miloša Teodosića... Mnogi su otpisali kapitena Srbije za Svetsko prvenstvo, ali ne i Nenad Krstić. Bivši vođa "orlova" veruje da Teo neće tako lako odustati - Ne znam kolika je ozbiljnost Teove povrede jer smo se čuli pre nego što je otišao u Bolonju.

Krstić: Ne bih ja Teodosića prerano otpisao

SportskaCentrala - 14.08.2019

Povreda Miloša Teodosića kvari utisak sa priprema reprezentacije Srbije za Mundobasket 2019. Malo je verovatno da će plejmejker Virtusa zaigrati u Kini, ali dokle god postoje i teoretske šanse virtuozni Valjevac će biti u kombinaciji za sastav.

ON ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO: Nemojte otpisivati Tea, igraće on i povređen (FOTO)

Srbija Danas - 14.08.2019

Reprezentacija Srbije u jeku je priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, a jedinu senku na rad Orlova bacila je povreda kapitena Miloša Teodosića zbog koje trenutno stoji veliki znak pitanja kada je njegovo igranje u Kini u pitanju.

Nenad Krstić: Mnogi PRERANO otpisuju Tea, ja ne bih!

Mondo - 14.08.2019

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije veruje da će njegov prijatelj i kum dati sve od sebe da se oporavi i spremi za nastup na Mundobasketu. Miloš Teodosić i Nenad Krstić godinama su bili saigrači u reprezentaciji Srbije i u CSKA, a poslednji put su zaigrali zajedno na ...

"PRERANO SU GA OTPISALI! ZNAM GA, IGRAO BI I POVREĐEN" Bivši i aktuelni kapiten "orlova" NA VEZI

Blic - 14.08.2019

“Čuo sam se s njim pre nego što je otišao u Bolonju, ne znam tačno stanje povrede, ali vidim da ga mnogi prerano otpisuju”, izjavio je bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić o situaciji sa aktuelnim kapitenom “orlova” Milošem Teodosićem.

Da li smo prerano otpisali Tea? Krstić dao razlog za optimizam!

Sportske.net - 14.08.2019

Dobro se poznaju ne samo na terenu, već i van njega. Mnoge navijače je pogodila vest o povredi Miloša Teodosića pred Mundobasket u Kini. Odmah zatim pojavile su se informacije da je u pitanju teška povreda, te da će srpski plej gotovo sigurno propustiti Svetsko prvenstvo.