TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NUDILI MILION EVRA ZA JEMSTVO, DO HAPŠENJA ŽIVELI NA VISOKOJ NOZI Ko su lepa Marina i njen otac Buda koji su oslobođeni ...

Blic - 24.11.2022

Budimir Krstović (66), zvani Buda Banana i Marina Krstović (27) koji su uhapšeni nakon što je policija u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice, 24. avgusta 2021. pronašla i zaplenila više od tonu kokaina, danas su pred pred Višim sudom u Podgorici oslobođeni su optužbi.

Nema dokaza, niko nije kriv za šverc kokaina u Podgorici

Politika - 24.11.2022

Podgorički viši sud oslobodio je optužbi Budimira i Marinu Krstović za povezanost sa 1.200 kilograma kokaina koji je pronađen u magacinu firme „San Francisko”. Presudu je izrekla sudija podgoričkog Višeg suda, Vesna Kovačević, koja je od samog početka vodila ovaj sudski predmet, ...

NARKO-AFERA TRESE CRNU GORU: Milan Knežević o namernoj opstrukciji akcije zaplene više od tone kokaina

Novosti - 24.11.2022

- Oslobađajuća presuda Budimiru i Marini Krstović predstavlja logičan ishod jednog postupka koji je od samog početka ukazivao da su ovo dvoje ljudi žrtve mnogo ozbiljnije igre u kojoj su učestvovali delovi izvršne vlasti, policije i tužilaštva – rekao je on.

Crna Gora: Otac i ćerka oslobođeni krivice za šverc kokaina

RTV - 24.11.2022

Otac i ćerka, Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas optužbi za šverc više od tone kokaina, zbog nedostatka dokaza, javio je portal RTCG. Pozivajući se saznanja iz podgoričkog Višeg suda, portal piše da je Krstovićima ukinut pritvor i biće pušteni na slobodu.

BUDO BANANA I NJEGOVA ĆERKA OSLOBOĐENI OPTUŽBI ZA ŠVERC KOKAINA: Sudilo im se za tonu i po droge nađene u kontejneru s ...

Kurir - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina koji je nađen u njihovim kontejnerima sa voćem u njihovom magacinu nadomak Pogdorice. Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu.

Crna Gora: Otac i ćerka oslobođeni krivice za šverc tone kokaina

RTS - 24.11.2022

Pozivajući se na saznanja iz podgoričkog Višeg suda, portal RTCG piše da je Krstovićima ukinut pritvor i biće pušteni na slobodu. Sudija Vesna Kovačević rekla je, dodaju, da nema dokaza da su nabavili ...

PUŠTENI NA SLOBODU: Budimir Krstović Banana i njegova ćerka Marina napustili zatvor (VIDEO)

Novosti - 24.11.2022

Budo Banana izašao je na kapiju zatvora oko 14 časova, gde su ga uz zagrljaj dočekali supruga, ćerka Sandra i prijatelji. Starija ćerka Marina napustila je zatvor nepuna dva sata posle oca, koji ju je čekao ispred.

Krstovići oslobođeni optužbi za šverc kokaina

Vijesti.me - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina. Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu. Sudija Vesna Kovačević rekla je da nema dokaza da su nabavili kokain.

VUJOŠEVIĆ O OSLOBAĐAJUĆOJ PRESUDI KUMU! Zadovoljan sam, reč je o čestitoj i poštenoj porodici

Informer - 24.11.2022

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević i kum Budimira Krstovića oglasio se za Informer i poručio da je zadovoljan presudom po kojoj su Buda i njegova ćerka Marina Krstović oslobođeni optužbe za šverc 1.200 kilograma kokaina - Zadovoljan sam presudom i to je jedini mogući ...

KRSTOVIĆI NA SLOBODI! Budo Banana i njegova ćerka oslobođeni za šverc kokaina

Informer - 24.11.2022

Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina. UZALUD PONUDILI JEMSTVO OD 2 MILIONA EVRA Budo Banana i njegova ćerka ostaju u zatvoru Budimir i njegova ćerka ...

Budimir i Marina Krstović oslobođeni optužbe za šverc 1,2 tone kokaina

Avaz - 24.11.2022

Otac i kćerka Budimir i Marina Krstović oslobođeni su optužbe za šverc 1,2 tone kokaine zbog nedostatka dokaza, odlučio je danas Viši sud Crne Gore nakon što su sprovedeni svi dokazi. Njima je ukinut pritvor i oni će tokom dana napustiti Istražni zatvor.

Budimir i Marina Krstović danas pred sudom: Izriče im se presuda zbog šverca 1,2 tone kokaina

Telegraf - 24.11.2022

Presuda Budimiru i Marini Krstović, koji su osumnjičeni za šverc više od tone kokaina, biće izrečena danas, potvrđeno je Portalu RTCG. U ponedeljak su u podgoričkom Višem sudu saopštene završne reči u tom slučaju, nakon što su sprovedeni svi dokazi.

Danas presuda Krstovićima

Vijesti.me - 24.11.2022

Presuda Budimiru i Marini Krstović, osumnjičenima za šverc više od tone kokaina, biće izrečena danas. U ponedjeljak su u podgoričkom Višem sudu saopštene završne riječi u tom slučaju. Više državno tužilaštvo podiglo je optužnicu 23. decembra prošle godine.

Budimir i Marina Krstović danas pred sudom: Izriče im se presuda zbog šverca 1,2 tone kokaina

Pink - 24.11.2022

Presuda Budimiru i Marini Krstović, koji su osumnjičeni za šverc više od tone kokaina, biće izrečena danas, potvrđeno je Portalu RTCG. U ponedeljak su u podgoričkom Višem sudu saopštene završne reči u tom slučaju, nakon što su sprovedeni svi dokazi.

DANAS PRESUDA BUDI BANANI I ĆERKI za šverc KOKAINA!

Informer - 24.11.2022

Advokati odbrane zatražili su oslobađajuću presudu, tvrdeći da je nesumnjivo da Krstovići nemaju veze sa nađenom drogom Presuda Budimiru i Marini Krstović , koji su osumnjičeni za šverc više od tone kokaina, biće izrečena danas, potvrđeno je Portalu RTCG.

Krstovići oslobođeni optužbi za šverc 1,2 tone kokaina

Telegraf - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina. Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu. Sudija Vesna Kovačević rekla je da nema dokaza da su nabavili kokain.

BUDA BANANA I LEPA MARINA OSLOBOĐENI Sudilo im se za šverc 1,2 tone kokaina, sud kaže da "nema dokaza"

Blic - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović su uhapšeni nakon što je policija u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice, 24. avgusta 2021. pronašla i zaplenila više od tonu kokaina Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina.

BUDO BANANA I LEPA MARINA DOČEKALI SVETLOST DANA: Nema dokaza da su nabavili TONU KOKAINA!

Espreso - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović su uhapšeni nakon što je policija u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice, 24. avgusta 2021. pronašla i zaplenila više od tonu kokaina Budimir i Marina Krstović su uhapšeni nakon što je policija u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice, 24.

ČIJA JE TONA KOKAINA? Šok presuda - Budo Banana i lepa Marina izlaze na slobodu - OSLOBOĐENI optužbi

Srbija Danas - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina koji je nađen u njihovim kontejnerima sa voćem u njihovom magacinu nadomak Pogdorice . Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu.

Podgorički sud oslobodio oca i ćerku optužbi za šverc 1,2 tone kokaina

N1 - 24.11.2022

Budimir i Marina Krstović oslobođeni su pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina. Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu, pišu Vijesti . Sudija Vesna Kovačević rekla je da nema dokaza da su nabavili kokain.

NARKO-AFERA TRESE CRNU GORU Milan Knežević o namernoj opstrukciji akcije zaplene više od tone kokaina

ALO - 24.11.2022

Predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost Milan Knežević (DF) prokomentarisao je za Portal RTCG oslobađajuću presudu Budimiru i Marini Krstović za šverc kokaina. - Oslobađajuća presuda Budimiru i Marini Krstović predstavlja logičan ishod jednog postupka koji je od ...