TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NI MANJE ULICE, NI SPORNIJEG IMENA Ima tek nekoliko stotina metara i sedam kuća, a u njoj mahom žive SIMONOVIĆI

Blic - 16.05.2019

San bivšeg predsednika Opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, koji je donedavno bio u zatvoru zbog optužbe da je naredio paljenje kuće lokalnog novinara Milana Jovanovića, ispunjen je preimenovanjem Kasapovačke ulice u Ulicu braće Simonović u Vrčinu.

Nova tužba Simonovića protiv portala "Žig info"

N1 - 16.05.2019

Bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, optužen da je naložio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, ponovo je tužio urednika portala "Žig info" Željka Matorčevića zbog nanošenja "psihičkog bola i straha", preneleo je Udruženje novinara Srbije (UNS).

UNS: Još jedna tužba Simonovića protiv Matorčevića

RTS - 16.05.2019

Bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović, optužen da je naložio paljenje kuće Milana Jovanovića, tužio je ponovo urednika portala "Žig info" Željka Matorčevića zbog nanošenja "psihičkog bola i straha" tekstom objavljenim na ovom sajtu.

Simonović za psihički bol nanet tekstom Matorčeviću traži pola miliona

Novi Magazin - 15.05.2019

Bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, koji je optužen da je naručio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, tužio je za naknadu štete zbog nanetog "psihičkog bola i straha" glavnog i odgovornog urednika portala "Žig info" Željka Matorčevića zbog teksta ...

Simonović podneo još tri tužbe

Danas - 15.05.2019

Na adresu urednika gročanskog portala Žig info Željka Matorčevića u proteklih nedelju dana stigle su čak četiri tužbe koje je protiv njega podneo bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, jer je doživeo „psihičku bol“ zbog tekstova koje je portal o njemu objavljivao.