TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"PONOSAN SAM ŠTO SI MOJ TATA, UVEK ĆU TE PAMTITI" Prvo oglašavanje sina Zokija Šumadinca nakon njegove smrti, dečak ...

Blic - 17.06.2024

Pevač i nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga", Zoki Šumadinac iznenada je preminuo u 49. godini. On je sahranjen uz pesmu "Autotjun" zahvaljujući kojoj je postao poznat javnosti. Nekoliko dana nakon njegove smrti, oglasio se Zokijev sin.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA POKOJNOG ZOKIJA ŠUMADINCA! Njegovo reči će vam iskidati i srce i dušu, obratio mu se ovom FOTKOM

Kurir - 17.06.2024

Legenda rijalitija i pevač, Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac , preminuo je iznenada u 49. godini života od posledica srčanih komplikacija. Zoran Petrović poznatiji kao Zoki Šumadinac sahranjen je u selu Natalinci u Gornjem Milanovcu, a na njegovoj sahrani je prvi put ...

Prvo oglašavanje sina Zokija Šumadinca: Pevačev naslednik uputio potresne reči pokojnom ocu (FOTO)

Informer - 17.06.2024

Sin preminulog pevača poručio je po čemu će ga pamtiti i zbog čega je ponosan. Nedelju dana od sahrane popularnog pevača navršilo se juče, a njegov sin se danas oglasio potresnom porukom, kojom se obratio svom prerano preminulom ocu.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA ZOKIJA ŠUMADINCA NAKON SMRTI FOLKERA: Ove emotivne REČI ĆE VAS RASPLAKATI, velika TUGA

Espreso - 17.06.2024

Oglasio se putem društvene mreže Instagram i to sa Zokijevog naloga Zoran Petrović , koji se proslavio kao Zoki Šumadinac kako na estradi i s numerom " Autotjun ", tako i u " Zadruzi ", preminuo je početkom ovog meseca. Sahranjen je 9.

OSVANULA JEZIVA PORUKA NA PROFILU POKOJNOG ZOKIJA ŠUMADINCA: Nije ni 40 dana prošlo nakon SMRTI, a OVO pismo ledi krv u ...

Republika - 17.06.2024

Poznati šoumen Zoki Šumadinac iznenada je preminuo, a sahranjen 9. juna u Natalincima. Njega je na večni počinak ispratila porodica sa prijateljima, a sada se na njegovom Instagram profilu pojavila šokantna i potresna oproštajna poruka.

Potresno oglašavanje sina Zorana Šumadinca: "Možda više nisi sa nama..."

Puls online - 18.06.2024

Pevač i nekadašnji zadrugar Zoki Šumadinac iznenada je preminuo u 49. godini. On je sahranjen uz pesmu "Autotjun" zahvaljujući kojoj je postao poznat javnosti. Nekoliko dana nakon njegove smrti, oglasio se Zoranov sin.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA ZOKIJA ŠUMADINCA NAKON OČEVE SMRTI: Reči koje kidaju srce i dušu, obratio mu se ovom fotkom

Mondo - 17.06.2024

Legenda rijalitija i pevač, Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, preminuo je iznenada u 49. godini života od posledica srčanih komplikacija. Njegov sin se sada oglasio putem očevog profila, a emotivna poruka sve je rasplakala.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA POKOJNOG ZOKIJA ŠUMADINCA: Ove reči lome i najtvrđa srca, obratio se ocu emotivnim rečima! (FOTO)

Pink - 17.06.2024

Putem profila na društvenoj mreži Instagram podelio je fotografiju i pokojnom ocu uputio dirljivu poruku! Legenda rijalitija i pevač, Zoran Petrović , poznatiji kao Zoki Šumadinac , preminuo je iznenada u 49. godini života od posledica srčanih komplikacija.

Sin Zokija Šumadinca oglasio se prvi put: Obratio se pokojnom ocu rečima koje kidaju dušu: "Ponosan sam..."

Telegraf - 17.06.2024

Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac , preminuo je iznenada u 49. godini života od posledica komplikacija sa srcem. On je sahranjen u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca, a na njegovoj sahrani je viđen i pevačev naslednik, čiju sliku je Zoki Šumadinac samo jednom okačio ...