TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dnevni horoskop za 14.01. Blizanci su izrazito kreativni, a Vage deluju zanosno

Lepota i Zdravlje - 14.01.2018

Ovan Ljubav: Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i samopouzdanja. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama. Posao: Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR: Ovan mora malo da uspori, a ovaj znak će uživati u ljubavi

Telegraf - 14.01.2018

Saznajte šta su vam zvezde spremile za poslednji dan vikenda su danas naklonjene osetljivim i emotivnim dok za one sa teškom naravi imaju samo izazove. OVAN POSAO: Nemojte da pokušavate da bilo šta forsirate, već pustite da se neke stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Prva ljubav vas je promenila, evo kako

Mondo - 13.01.2018

Prva ljubav postavlja standarde za sve buduće veze, ali to nije jedini način na koji utiče na nas. Prva ljubav se nikada ne zaboravlja. Dovoljno je da počne "vaša" pesma ili da neko pomene ime, pa da ponovo imate 15 godina i da se svega život setite.

HOROSKOP za 14. januar: STRELČEVI, LJUBAV dolazi kad je NAJMANJE OČEKUJETE! ŠKORPIJE, čuvajte NOVAC!

BKTV - 14.01.2018

Saznajte šta vam zvezde poručuju danas! POSAO: Nemojte da pokušavate da bilo šta forsirate, već pustite da se neke stvari razvijaju svojim prirodnim tokom. LJUBAV: Veoma je važno da poradite na samopouzdanju kako biste imali bolji stav u kontaktu sa suprotnim polom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR: Ovna čeka ljubavni dan iz snova, a Devica će imati važno životno otkrovenje

Telegraf - 13.01.2018

Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan OVAN POSAO: Niste preterano fokusirani na svoj posao, moguće je da vam misli lutaju i da vam nije lako da se skoncentrišete. LJUBAV: Veoma povoljan dan za ljubav je pred vama! Slede vam promene koje ste veoma dugo ...

Dnevni horoskop za 13.01.

Lepota i Zdravlje - 13.01.2018

Ovan Ljubav: Neko sa strane ne treba da utiče na Vaše raspoloženje ili na dogovor koji imate sa bliskom osobom. Posao: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost.

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JANUAR: ŠKORPIJE nalaze novu ljubav, DEVICE u problemu sa nadređenima!

Informer - 13.01.2018

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Vaša usmerenost na sebe, što je u startu privlačno, kasnije može početi da kvari odnos. POSAO: Nećete biti naročito produktivni. ZDRAVLJE: Povrede.

Dnevni horoskop za 12.01.

Lepota i Zdravlje - 12.01.2018

Ovan Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem.

HOROSKOP za 13. januar: BIK sreće LJUBAV ŽIVOTA, dok OVAJ ZNAK čeka LEP NOVAC!

BKTV - 13.01.2018

Škoprije muče hronični problemi. BIK POSAO: Usmereni ste na materijalna i finansijska pitanja koja sada treba da rešite. LJUBAV: Sumnjičavi ste prema voljenoj osobi, ali nema razloga za tim. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i urinarni trakt generalno, javite se lekaru.