TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ko će biti kandidati na izborima za Predsjedništvo BiH?

N1 - 14.05.2022

Glavni odbor Partije demokratskog progresa potvrdio je danas kandidaturu Jelene Trivić za predsjednicu entiteta Republika Srpska na predstojećim opštim izborima. Svoju kandidaturu ranije je potvrdio i Željko Komšić koji ulazi u utrku za četvrti mandat.

Jelena Trivić iz PDP-a kandidat opozicije za predsenika RS

Danas - 14.05.2022

Jelena Trivić, potpredsednica Partije demokratskog progresa (PDP) kandidat je opozicionih stranaka za predsednika Republike Srpske (RS) na opštim izborima zakazanim za početak septembra. Njenu kandidaturu danas je jednoglasno potvrdio Glavni odbor PDP na sednici u Banjaluci.

PDP podržao Trivić za predsjednicu RS, podrška kandidatu SDS-a za Predsjedništvo

N1 - 14.05.2022

Glavni odbor Partije demokratskog progresa potvrdio je danas kandidaturu Jelene Trivić za predsjednicu entiteta Republika Srpska na predstojećim opštim izborima, rekao je predsjednik stranke Branislav Borenović.

Jelena Trivić kandidat za predsjednicu RS, odmah dala velika obećanja

Avaz - 14.05.2022

Iz PDP-a danas je saopćeno da je Glavni odobor jednoglasno potvrdio da je njihov kandidat za predsjednicu entiteta Republika Srpksa Jelena Trivić . - Prvi u RS, ali i BiH smo održali sjednicu Glavnog odbora, potvrdili nosioce lista za Narodnu skupštinu RS i Predstavnički dom ...

Jelena Trivić iz PDP kandidat opozicije za predsednika RS

N1 - 14.05.2022

Jelena Trivić, potpredsednica Partije demokratskog progresa kandidat je opozicionih stranaka za predsednika Republike Srpske na opštim izborima zakazanim za početak septembra. Njenu kandidaturu jednoglasno je potvrdio Glavni odbor PDP na sednici u Banjaluci.

Jelena Trivić iz PDP-a kandidat opozicije za predsenika Republike Srpske

Nova - 14.05.2022

Jelena Trivić, potpredsednica Partije demokratskog progresa (PDP), kandidat je opozicionih stranaka za predsednika Republike Srpske (RS) na opštim izborima zakazanim za početak septembra. Njenu kandidaturu danas je jednoglasno potvrdio Glavni odbor PDP na sednici u Banjaluci.

Jelena Trivić kandidat za predsjednicu Republike Srpske

Dnevnik.ba - 15.05.2022

Glavni odbor Partije demokratskog progresa (PDP) potvrdio je kandidaturu Jelene Trivić za predsjednicu Republike Srpske na predstojećim općim izborima, rekao je predsjednik stranke Branislav Borenović. Borenović je rekao novinarima da je Glavni odbor utvrdio i potvrdio nositelje ...