TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HOLANĐANIN TRAŽI OCA HRVATA: Majka ga upoznala kao konobara dok je bila u Dubrovniku, sve što zna je njegovo ime!

Kurir - 26.09.2022

Jedan Holanđanin se obratio portalu Total Kroacija Njuz za pomoć u pronalaženju oca Hrvata kojeg je njegova majka upoznala tokom letovanja. Nada se da će mu neko pomoći da pronađe oca za kojeg procenjuje da sada ima oko 80 godina.

Traži oca koji je 1967. radio u hotelu Bellevue u Dubrovniku: 'Bio je konobar, sada ima 80 godina'

Radio Sarajevo - 26.09.2022

Nizozemac je ukratko objasnio svoju životnu priču. Naime, njegova majka je bila na odmoru u Dubrovniku 1966. i 1967. godine. Prve godine otišla je u hotel Bellevue , a sljedeće godine se ponovo vratila u Dubrovnik , no u drugi hotel, ali je srela konobara iz hotela Bellevue.

Nizozemac traži oca iz Hrvatske: Zna da se zove Gojko i da je radio kao konobar u Dubrovniku

Vecernji.hr - 25.09.2022

- Pokušala je doći do mog oca tako što je poslala pismo za njega u hotel, ali nikad nije dobila odgovor - rekao je govoreći o svojoj majci Nizozemac je u potrazi za svojim ocem, Hrvatom koji je 1966. godine radio kao konobar u hotelu Bellevue Dubrovnik.

Nizozemac traži oca Hrvata koji je radio u Dubrovniku, mama je zatrudnjela na odmoru

Index.hr - 25.09.2022

JEDAN se Nizozemac javio portalu Total Croatia News i traži pomoć da pronađe svog oca Hrvata, koji je 1966. godine radio kao konobar u hotelu Bellevue u Dubrovniku. Nizozemac je u pismu koje je stiglo portalu ukratko objasnio svoju životnu priču i nada se da bi mu čitatelji u ...

Nizozemac traži oca Hrvata koji je radio u Dubrovniku, mama je zatrudnjela na odmoru

Dnevnik.ba - 25.09.2022

Jedan se Nizozemac javio portalu Total Croatia News i traži pomoć da pronađe svog oca Hrvata, koji je 1966. godine radio kao konobar u hotelu Bellevue u Dubrovniku Nizozemac je u pismu koje je stiglo portalu ukratko objasnio svoju životnu priču i nada se da bi mu čitatelji u ...

Nizozemac moli za pomoć: Traži tatu u Dubrovniku s kojim je njegova majka imala romansu

Dnevnik.hr - 26.09.2022

Nizozemac traži oca Dalmatinca koji je radio kao konobar na Jadranu. Njegova majka s njim je imala ljubavnu aferu davne 1967. i 1968. godine. Nizozemac se obratio portalu Total Croatia News za pomoć kako bi pronaša svog oca Hrvata s kojim je njegovama majka imala romansu.