TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bez zastoja za putnička vozila na prelazima, teretna na Horgošu čekaju pet sati

N1 - 25.09.2021

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, za putnička vozila nema zadržavanja ni na jednom graničnom prelazu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Teretna vozila najduže čekaju na prelazu Horgoš, gde se na izlaz iz zemlje čeka pet sati.

KOLONE NA GRANIČNOM PRELAZU Kamioni na Horgošu čekaju PET SATI

Blic - 25.09.2021

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju pet sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, na prelazu Kelebija, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju dva sata.

NA HORGOŠU PONOVO KOLONE: Čeka se i do pet sati

Srbija Danas - 25.09.2021

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, na prelazu Kelebija, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju dva sata. Na graničnom prelazu Gradina, teretna vozila čekaju 90 minuta, a na Batrovcima 60 minuta.

AMSS DOJAVA: Teretna vozila na Horgošu čekaju i do 5 sati, za putnička vozila nema zadržavanja!

Espreso - 25.09.2021

Teretna vozila najduže čekaju na prelazu Horgoš, gde se na izlaz iz zemlje čeka pet sati. Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, za putnička vozila nema zadržavanja ni na jednom graničnom prelazu, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Granični prelazi prema Hrvatskoj: Putnički saobraćaj bez zadržavanja, kamioni u koloni od kilometar

RTV - 24.09.2021

Pred poslednji vikend u septembru nešto je povoljnija situacija na graničnim prelazima prema Republici Hrvatskoj. Na graničnom prelazu Batrovci i graničnom prelazu Šid putnički saobraćaj se odvija bez zadržavanja, dok se na terminalu za teretni saobraćaj čeka nekoliko sati.

Dobra prohodnost puteva, kamioni na Horgošu čekaju pet sati

RTV - 24.09.2021

Na svim glavnim putnim pravcima u Srbiji prohodnost je dobra, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Kako se navodi, usporenu vožnju treba očekivati na mestima gde ima radova na putu. Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim ...

Kamioni na Horgošu čekaju pet sati

Nova - 26.09.2021

Kamioni na graničnom prelazu sa Mađarskom Horgoš na izlaz iz zemlje čekaju pet sati, dok se na prelazu Kelebija sa istom državom na izlazu zadržavaju tri sata, poslednji su podaci Uprave granične policije. Teretnjaci na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj kod Šida takođe čekaju tri ...

NA HORGOŠU SE ČEKA PET SATI: Evo kakvo je trenutno stanje na granicama

Novosti - 24.09.2021

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, na prelazu Kelebija, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju dva sata. Na graničnom prelazu Gradina, teretna vozila čekaju 90 minuta, a na Batrovcima 60 minuta.