TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NOĆ U BEOGRADU: Dve žene povređene u udesu na uglu Studentske i Bulevara Zorana Đinđića

Kurir - 20.06.2019

Dve žene povređene su u saobraćajnoj nesreći na uglu Studentske ulice i Bulevara Zorana Đindića tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Do nesreće je došlo u 20.55 časova, a povređene žene prevezene su na VMA.

BG: Dve žene povređene u saobraćajnoj nesreći

Tanjug - 20.06.2019

BG: Dve žene povređene u saobraćajnoj nesreći Dve žene povređene su u saobraćajnoj nesreći na uglu Studentske ulice i Bulevara Zorana Đindića tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. BEOGRAD - Dve žene povređene su u saobraćajnoj nesreći na uglu Studentske ulice ...

NOĆ U BEOGRADU, KOLA POKOSILA PEŠAKA: U 3 nesreće povređeno četvoro ljudi

Kurir - 19.06.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak i prevezena u Urgentni centar.

BG: Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno

Tanjug - 19.06.2019

BG: Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. BEOGRAD - Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u ...

Tri saobraćajne nesreće u Beogradu, četiri osobe povređene

RTS - 19.06.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u ...

Tokom noći jedna saobraćajna nezgoda, povrđene dve žene

Blic - 20.06.2019

Dve žene povređene su u saobraćajnoj nesreći na uglu Studentske ulice i Bulevara Zorana Đinđića tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Do nesreće je došlo u 20.55 časova, a povređene žene prevezene su na VMA.

Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno

B92 - 19.06.2019

Beograd -- Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak i prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći jedna saobraćajna nezgoda, povrđene dve žene

Pink - 20.06.2019

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 125 puta, od kojih 17 na javnom mestu. Dve žene povređene su u saobraćajnoj nesreći na uglu Studentske ulice i Bulevara Zorana Đinđića tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

NOĆ U BEOGRADU Četiri prijavljena udesa, ČETVORO POVREĐENO

Blic - 19.06.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak i prevezena u Urgentni centar.

Dve žene povređene u saobraćajnoj nesreći u Beogradu

RTV - 20.06.2019

Dve žene povređene su u saobraćajnoj nesreći na uglu Studentske ulice i Bulevara Zorana Đindića tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Do nesreće je došlo u 20.55 časova, a povređene žene prevezene su na ...

PUNE RUKE POSLA ZA HITNU POMOĆ: Četvoro povređenih u udesima u Beogradu

Pink - 19.06.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu. U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak i prevezena u Urgentni centar.

ČETIRI UDESA, ČETVORO POVREĐENIH! Teška noć u Beogradu

Informer - 19.06.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak i prevezena u Urgentni centar.

Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno

Novosti - 19.06.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, ...