TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maljković: Danilović je veliki razlog mog ostanka na klupi reprezentacije

Danas - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da sportski motiv mora da postoji, ali da je presudan za njen ostanak na klupi bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS), Predrag Danilović.

Maljković: Danilović veliki razlog što sam ostala selektor, devojke će dati sve od sebe

RTV - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Maljković produžila je ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije, koji je istekao krajem decembra 2021.

Maljkovićeva produžila ugovor: Smena generacija nikada nije laka

N1 - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković zvanično se obratila medijima povodom produžetka saradnje sa Košarkaškim savezom Srbije. Trofejna selektorka izjavila je da sportski motiv, iako je definitivno postojao, nije bio ono što je odlučilo da ostane na ...

Marina Maljković: Danilović veliki razlog što sam ostala selektor

RTS - 28.01.2022

Selektorka ženske košrkaške reprezenetacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag ...

Marina Maljković: Danilović veliki razlog mog ostanka

B92 - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezenetacije Srbije Marina Maljković kaže je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Maljković produžila je ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije, koji je istekao krajem decembra 2021.

MARINA MALJKOVIĆ: Danilović je veliki razlog zbog kojeg sam ostala na klupi Srbije

Srbija Danas - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezenetacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Maljković je produžila ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije, koji je istekao krajem decembra 2021.

Marina Maljković: Danilović veliki razlog što sam ostala selektor

Politika - 28.01.2022

Selektorka ženske košrkaške reprezenetacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Maljković produžila je ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije, koji je istekao krajem decembra 2021.

Maljković: Danilović je veliki razlog što sam ostala selektor

Vesti Online - 28.01.2022

Selektorka ženske košrkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Ona je produžila ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije, koji je istekao krajem decembra 2021.

Marina Maljković otkrila zašto je ostala selektorka Srbije: ON je zaslužan za to što nisam otišla!

Pink - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezenetacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Maljković produžila je ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije, koji je istekao krajem decembra 2021.

Marina Maljković produžila ugovor sa KSS: Rodoljublje presudilo, smena generacija nikad nije laka

Blic - 28.01.2022

Danas je u „Kući košarke“ održana promocija selektorke ženske seniorske reprezentacije Marine Maljković, koja će naše najbolje košarkašice voditi i u naredne dve godine. Uvodu reč pred brojnim predstavnicima medija dao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Marina Maljković o rodoljublju i Dučiću, otkrila zašto je ostala selektor

Nova - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezenetacije Srbije, Marina Maljković, izjavila je da je veliki razlog ostanka na toj poziciji bio predsednik KSS Predrag Danilović. Maljkovićeva je produžila ugovor koji je istekao krajem decembra 2021.

DAĆEMO SVE OD SEBE DA ODEMO U AUSTRALIJU! Selektorka Marina Maljković veruje u svoje izabranice!

ALO - 28.01.2022

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković rekla je da tim dati sve od sebe da ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Australiji, koje je na programu od 22. septembara do 1. oktobara. Srbija će vizu za SP tražitii na kvalifikacijama u Beogradu, od 10. do 13.

ZBOG NJEGA OSTAJE SELEKTOR SRBIJE! Maljković: Danilović je veliki razlog mog ostanka na klupi VIDEO

Kurir - 28.01.2022

" Sportski motiv uvek mora da postoji, ali on nije bio presudan u mojoj odluci da ostanem selektroka Srbije. Kao neko ko je obišao sva mora i okeane, dobro znam tradiciju koja obavezuje kapetana da zadnji napusti brod u slučaju problema.

Maljkovićeva još dve godine: "Danilović veliki razlog mog ostanka na klupi"

Sportske.net - 28.01.2022

Danas je održana i konferencija za medije. Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da sportski motiv mora da postoji, ali da je presudan za njen ostanak na klupi bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS), Predrag Danilović.

MARINA MALJKOVIĆ OTKRILA: Predrag Danilović je veliki razlog mog ostanka na klupi reprezentacije (FOTO)

Espreso - 28.01.2022

Selekcija Srbije će od 10. do 13. februara biti domaćin A turnira kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Australiji Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da sportski motiv mora da postoji, ali da je presudan za njen ostanak na ...

MARINA MALJKOVIĆ UVERENA! Danilović je garancija za ispunjavanje ambicija

Informer - 28.01.2022

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da sportski motiv mora da postoji, ali da je presudan za njen ostanak na klupi bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS), Predrag Danilović - Sportski motiv uvek mora da postoji, ali on nije bio ...

Maljković o SP: Ništa nisam obećavala ni sa jačim imenima

B92 - 28.01.2022

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković rekla je da tim dati sve od sebe da ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Australiji. Mundobasket je na programu od 22. septembara do 1. oktobra. Srbija će vizu za SP tražitii na kvalifikacijama u Beogradu, od 10. do 13.

MARINA MALJKOVIĆ: Ta reprezentacija i te devojke će uvek, uvek da daju poslednji atom snage za zemlju Srbiju!

Espreso - 28.01.2022

Srbija će vizu za SP tražitii na kvalifikacijama u Beogradu, od 10. do 13. februara, zajedno sa reprezentacijama Australije, Brazila i Koreje Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković rekla je da tim dati sve od sebe da ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Australiji.