TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Turska policija hapsila demonstrante na protestu zbog smena gradonačelnika

N1 - 21.08.2019

Policija Turske je koristila vodene topove kako bi razbila protest zbog odluke vlade da smeni tri izabrana gradonačelnika na većinski kurdskom jugoistoku zemlje i zameni ih svojim predstavnicima, javili su turski mediji.

Protesti u Turskoj posle smene gradonačelnika, 30 privedeno

Politika - 21.08.2019

ANKARA – Turska policija upotrebila je vodene topove da bi rasterala demonstrante koji su protestovali zbog odluke vlade da smeni trojicu gradonačelnika sa jugoistoka zemlje, gde većinom žive Kurdi, objavili su turski mediji, prenosi Tanjug.

Turska: Protesti posle smene gradonačelnika, 30 privedeno

Tanjug - 21.08.2019

Turska: Protesti posle smene gradonačelnika, 30 privedeno Turska policija upotrebila je vodene topove da bi rasterala demonstrante koji su protestovali zbog odluke vlade da smeni trojicu gradonačelnika sa jugoistoka zemlje, gde većinom žive Kurdi, objavili su turski mediji.

Vodenim topovima na demonstrante, na desetine uhapšenih

Novosti - 21.08.2019

Vlada je smenila gradonačelnike Dijarbakira, Mardina i Vana zbog navodnih veza sa ekstremistima zabranjene Radničke partije Kurdistana (PKK), koju turske vlasti smatraju za terorističku organizaciju Turska policija upotrebila je vodene topove da bi rasterala demonstrante koji su ...

Protesti u Turskoj: Policija upotrebila vodene topove

B92 - 21.08.2019

Ankara -- Turska policija upotrebila je vodene topove da bi rasterala demonstrante koji su protestovali zbog odluke vlade da smeni trojicu gradonačelnika. Smenjeni su gradonačelnici u jugoistočnom delu zemlje u kome uglavnom žive Kurdi.

PRIVOĐENJA U TURSKOJ Protesti posle smene gradonačelnika (VIDEO)

Blic - 21.08.2019

Turska policija upotrebila je vodene topove da bi rasterala demonstrante koji su protestovali zbog odluke vlade da smeni trojicu gradonačelnika sa jugoistoka zemlje, gde većinom žive Kurdi, objavili su turski mediji.

NEMIRI U TURSKOJ: Posle smene gradonačelnika, protesti se nastavljaju, privedeno 30 ljudi

Srbija Danas - 21.08.2019

Turska policija upotrebila je vodene topove da bi rasterala demonstrante koji su protestovali zbog odluke vlade da smeni trojicu gradonačelnika sa jugoistoka zemlje, gde većinom žive Kurdi, objavili su turski mediji.