TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UBIO OCA NAKON SVAĐE, OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA! Branko ubistvo počinio pod dejstvom ALKOHOLA!

Informer - 02.02.2023

Sudsko veće Višeg suda u Novom Sadu osudilo je na deset godina zatvora Branka Jelića (29) iz Temerina, koji je sa dva uboda nožem ubio oca Mirka u njihovoj porodičnoj kući u Ulici Petra Drapšina u Temerinu, u noći između 24. i 25. jula pretprošle godine.

STRAVIČNO! NAKON SVAĐE IZBO OCA DO SMRTI! Sina iz Temerina danas stigla kazna

Srbija Danas - 02.02.2023

Veće Višeg suda u Novom Sadu osudilo je danas B. J. (29) iz Temerina na 10 godina zatvora za ubistvo oca u njihovoj porodičnoj kući u ulici Petra Drapšina u Temerinu, u noći između 24. i 25. jula 2021. godine. Kako je dokazano tokom suđenja, sin je ocu zadao dva uboda nožem.

DECENIJA ROBIJE ZA UBISTVO OCA: Izrečena presuda Branku Jeliću (29) iz Temerina

Novosti - 02.02.2023

Ocu je zadao dva uboda nožem. Istom presudom, njemu je izrečena i mera obaveznog lečenja od alkoholizma. Obrazlažući presudu, sudija Sanja Perić je kazala da je u ovom slučaju reč o spletu nesrećnih okolnosti, i da je porodici nuđena stručna pomoć zbog disfunkcionalnih odnosa, ...

DECENIJA ROBIJE ZA UBISTVO Pijan nakon tuče izbo oca

ALO - 02.02.2023

Ocu je zadao dva uboda nožem. Istom presudom njemu je izrečena i mera obaveznog lečenja od alkoholizma. Obrazlažući presudu, sudija Sanja Perić je kazala da je u ovom slučaju reč o spletu nesrećnih okolnosti, i da je porodici nuđena stručna pomoć zbog disfunkcionalnih odnosa, ...

NOŽEM UBIO OCA NAKON SVAĐE, OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA - Branko ubistvo počinio pod dejstvom ALKOHOLA!

Pink - 02.02.2023

Sudsko veće Višeg suda u Novom Sadu osudilo je na deset godina zatvora Branka J. (29) iz Temerina, koji je sa dva uboda nožem ubio oca Mirka u njihovoj porodičnoj kući u Ulici Petra Drapšina u Temerinu, u noći između 24. i 25. jula pretprošle godine.