TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dodik odbio da primi nemačku ambasadorku u oproštajnu posetu

N1 - 12.06.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može da je primi u oproštajnu posetu, jer je, kaže, u protekle više od tri godine radila na štetu srpskog naroda i Republike Srpske.

Dodik: Homan radila na štetu RS, a time i protiv BiH

Novosti - 12.06.2019

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može udovoljiti njenom zahtevu za oproštajnim susretom Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH ...

Dodik odbio da primi nemačku ambasadorku

Mondo - 12.06.2019

Predsedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadora Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može udovoljiti njenom zahtjevu za oproštajnim susretom. Kao jedan od razloga navodi na to da je nije primio ni u nastupnu posetu.

Dodik odbio da primi ambasadorku Nemačke

Danas - 12.06.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može da je primi u oproštajnu posetu, jer je u protekle više od tri godine radila na štetu srpskog naroda i Republike Srpske.

Dodik ignoriše nemačku ambasadorku: Homanova imala samo jedan zahtev, ali je ostala uskraćena

Srbija Danas - 13.06.2019

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može udovoljiti njenom zahtevu za oproštajnim susretom s obzirom da je nije primio ni u posetu prilikom njenog stupanja na dužnost.