TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Padaju cene rominga - potpisuju Srbija i Bugarska

B92 - 07.12.2017

Beograd -- Bugarska i Srbija će potpisati sporazum o smanjenju naknada za roming, izjavio je bugarski premijer Bojko Borisov posle sastanka sa srpskom koleginiciom.

VELIKA VEST ZA REGION: EU ukida ROMING za zemlje Zapadnog Balkana

Dnevno - 06.12.2017

Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće na samitu u Bugarskoj u maju iduće godine plan za ukidanje rominga izmedju EU i zemalja Zapadnog Balkana.

EU plan za ukidanje rominga sa Zapadnim Balkanom u maju

N1 - 06.12.2017

Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće na samitu u Bugarskoj u maju iduće godine plan za ukidanje rominga između EU i zemalja Zapadnog Balkana.

EU radi na ukidanju rominga između EU i Zapadnog Balkana

Novi Magazin - 06.12.2017

Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće na samitu u Bugarskoj u maju iduće godine plan za ukidanje rominga između EU i zemalja Zapadnog Balkana.

EU i Zapadni Balkan na putu za ukidanje rominga

BizLife - 06.12.2017

Plan za ukidanje rominga između EU i zemalja Zapadnog Balkana biće objavljen u maju naredne godine. Objaviće ga evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel na samitu u Bugarskoj ...

Ukida se naplata rominga i kod nas? Uskoro poruke i internet u Evropi po istim cenama kao kod kuće

Telegraf - 06.12.2017

EU je za to trebalo deset godina... Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće na samitu u Bugarskoj u maju iduće godine plan za ukidanje između EU i zemalja .

Operateri će se tek buniti: Zabrana rominga van EU

B92 - 06.12.2017

Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće u maju iduće godine plan za ukidanje rominga između EU i zemalja Zapadnog Balkana.

Ukidanje rominga između EU i Zapadnog Balkana

Danas - 06.12.2017

Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće na samitu u Bugarskoj u maju 2018. plan za ukidanje rominga između EU i zemalja Zapadnog Balkana.

DOBRE VESTI Evropska komisija ima plan za UKIDANJE ROMINGA između EU i Zapadnog Balkana

Blic - 06.12.2017

Evropska komesarka zadužena za digitalnu politiku Marija Gabrijel objaviće na samitu u Bugarskoj u maju 2018. godine plan za ukidanje rominga između EU i zemalja Zapadnog Balkana.