TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Slani "kolač" od krompira

Mondo - 16.04.2019

Evo super ideje za ručak, posebno ako postite. Krompir je verovatno namirnica koju najčešće spremamo i jedemo u Srbiji, a posebno u vreme posta. Uglavnom ga spremamo na svega nekoliko načina - pečemo u rerni, pržimo ili kuvamo, a evo kako da od krompira spremite nešto novo.

Sad ruski krompir obara srpske cene

Novosti - 15.04.2019

Potrošači iznenađeni paprenim cenovnicima povrća u marketima i na pijacama. Vukićević: Da nije uvoza iz Rusije, koji je počeo, bilo bi i skuplje KROMPIR skuplji od banana! Ovo zvuči neverovatno, ali je istinito.

KROMPIR NA INOVATIVAN, A OPET UKUSAN NAČIN! Verovatno najčešća namirnica u Srbiji u novom "odelu"!

Informer - 16.04.2019

Krompir je verovatno namirnica koju najčešće spremamo i jedemo u Srbiji, a posebno u vreme posta. Uglavnom ga spremamo na svega nekoliko načina - pečemo u rerni, pržimo ili kuvamo, a evo kako da od krompira spremite nešto novo Sastojci: 400 grama krompira Pola kilograma brašna ...

KROMPIR SKUPLJI OD BANANA Uvoz iz Rusije obara srpske cene

Blic - 16.04.2019

Krompir skuplji od banana! Ovo zvuči neverovatno, ali je istinito. I to u zemlji Srbiji, nekada čuvenoj po proizvodnji ovog povrća, koji se godinama prodavao džab džabe, ili su proizvođači, nemajući kome da ga prodaju, bacali krompir na smetlište.

Apsurd: U Srbiji krompir skuplji od banana!

B92 - 16.04.2019

Čačak -- Krompir skuplji od banana! Ovo zvuči neverovatno, ali je istinito. I to u zemlji Srbiji, nekada čuvenoj po proizvodnji ovog povrća, koji se godinama prodavao džab džabe, ili su proizvođači, nemajući kome da ga prodaju, bacali krompir na smetlište.