TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BL: Po 300. put traži se istina o smrti Davida Dragičevića

B92 - 19.01.2019

Građani Banjaluke, članovi grupe "Pravda za Davida", večeras su se po 300. put okupili u centru grada. Ovog puta okupili su se ispred crkve Hrama Hrista Spasitelja, kako bi tražili istinu i pravdu u slučaju tragičnog stradanja mladića Davida Dragičevića, prenosi Klix.ba.

Grupa "Pravda za Davida" se izvinila policiji, traže isto

RTV - 19.01.2019

Grupa "Pravda za Davida" danas se izvinila pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su se, kako kažu, našli uvređenim zbog grubih reči koje su se mogle čuti iz ove grupe, ali je saopštila da očekuju izvinjenje i od policije.

Pravda za Davida: Opstajemo i nastavljamo da delujemo

Novi Magazin - 19.01.2019

Grupa "Pravda za Davida" saopštila je danas da opstaje uprkos sve težim i sve brutalnijim napadima, te uprkos činjenici što Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, nije u mogućnosti da slobodno deluje.

'Pravda za Davida' se izvinila policiji, a od nje traži isto

Al Jazeera - 19.01.2019

Dragan Dabić je poručio da je bilo mnogo neugodnih situacija za članove grupe, ali i da su i iz nje upućene riječi koje nije trebalo da odu u javnost. Članovi grupe sumnjaju da je tužilaštvo umiješano u zataškavanje ubistva i realizaciju unaprijed projektovanog scenarija Fena ...

Grupa Pravda za Davida: Opstajemo i nastavljamo

B92 - 19.01.2019

Grupa "Pravda za Davida" saopštila je da opstaje uprkos sve brutalnijim napadima, te uprkos činjenici što Davor Dragičević nije u mogućnosti da slobodno deluje. Aktivisti grupe "Pravda za Davida" Dragan Dabić i Ozren Perduv izjavili su na konferenciji za novinare u Banjaluci da ...

Grupa „Pravda za Davida” se izvinila policiji

Politika - 20.01.2019

Banjaluka –Grupa „Pravda za Davida” juče se izvinila pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su se, kako kažu, našli uvređenim zbog grubih reči koje su se mogle čuti iz ove grupe, ali je saopštila da očekuju izvinjenje i od policije.

Grupa Pravda za Davida: Opstajemo uprkos napadima

Danas - 19.01.2019

Grupa „Pravda za Davida“ saopštila je danas da opstaje uprkos sve težim i sve brutalnijim napadima, te uprkos činjenici što Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, nije u mogućnosti da slobodno deluje.