TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samo što je pazario "mečku", sat kasnije je ostao bez nje

Telegraf - 22.05.2020

Lokalna policija u britanskom gradiću Hejvudu zaustavila je vozača koji je jurio gradom u Mercedesu A45 AMG , prve generacije, koji je neposredno pre toga kupio. Novopečeni vlasnik, koji je svoj sportski kompakt sa dvolitarskim turbo motorom od 380KS kroz grad "terao" brzinom ...

Policija mu oduzela sportski Mercedes tek što ga je kupio

B92 - 21.05.2020

Pravna država. Novopečeni vlasnik polovnog Mercedesa AMG A45 nije uspeo da se obuzda pa je odmah nakon kupovine ovog sportskog automobila izjurio na put. S obzirom da je u pitanju model sa skoro 400 "konja", adrenalin je proradio pa je vlasnik odlučio da malo "nagazi gas".

Kupio Mercedes pa mu ga zbog divljanja policija zaplijenila

Index.hr - 21.05.2020

BIO je vlasnik sportskog Mercedesa tek nešto više od sat vremena. Novopečeni vlasnik polovne A klase u AMG-ovom A45 izdanju nije se uspio obuzdati pa je odmah nakon kupnje auta izašao na cestu. I ne bi tu bilo ništa loše da je auto bio osiguran.

Policija mu oduzela sportski Mercedes tek što ga je kupio

Avaz - 21.05.2020

Novopečeni vlasnik polovnog Mercedesa AMG A45 nije uspio da se obuzda pa je odmah nakon kupovine ovog sportskog automobila dodao gas. S obzirom da je u pitanju model sa skoro 400 „konja“, adrenalin je proradio pa je vlasnik odlučio da malo „nagazi“.