TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zdravku Mamiću sud poslao uplatnicu od 25,5 milijuna kuna

N1 - 22.04.2021

Davor Mitrović, sudac Županijskog suda u Osijeku koji je zadužen za provedbu izvršenja zatvorske kazne Zdravku Mamiću po pravomoćnoj presudi ovog suda koju je potvrdio i Vrhovni sud RH, izdao je na Mamićevo ime platni nalog za plaćanje oduzete imovinske koristi.

Sud ispostavio račun braći Mamić, moraju da vrate više od šest miliona evra

Telegraf - 22.04.2021

Davor Mitrović , sudija Županijskog suda u Osijeku koji je zadužen za sprovođenje izvršenja zatvorske kazne bivšem prvom čoveku zagrebačkog Dinama Zdravku Mamiću, po punomoćnoj presudi ovog suda koju je potvrdio i Vrhovni sud RH, izdao je na Mamićevo ime i platni nalog za ...

ZDRAVKO MAMIĆ DOBIO SUDSKU UPLATNICU: Mora uplatiti 25,5 milijuna kuna u roku...

Dnevnik.ba - 22.04.2021

Zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama, Zdravko Mamić mora platiti 25.539.718,70 kuna nepripadne imovinske koristi, njegov brat Zoran 52.037.435,73 kuna, a poreznik Milan Pernar dva milijuna kuna Davor Mitrović, sudac Županijskog suda u Osijeku koji je zadužen za provedbu ...

Uskok: Nisu bile ispunjene zakonske pretpostavke za predlaganje mjera opreza Mamiću

Al Jazeera - 22.04.2021

Uskok je u četvrtak saopćio da Županijskom sudu u Osijeku nije predložio izricanje mjere opreza bivšem treneru Dinama Zoranu Mamiću zbog opasnosti od bijega jer za to nisu bile ispunjene zakonske pretpostavke. Uskok je podsjetio da je, nezadovoljan odlukom suda o visini izrečene ...

Bjegunac Mamić mora sudu u Osijeku platiti 25,5 milijuna kn. Dali su mu rok od osam dana

24sata.hr - 22.04.2021

Osječki Županijski sud nakon pravomoćne presude poslao je uplatnicu Zdravku Mamiću, koji je pobjegao od pravosuđa u BiH, na iznos od 25,5 milijuna kuna. Točnije - 25.549.718,70 kuna mora platiti u roku od osam dana u pošti ili banci, ili će se naplata izvršiti prinudnim putem, ...

Otišao u BiH: USKOK objasnio zašto Zoranu Mamiću nisu izrečene mjere opreza

Dnevnik.hr - 22.04.2021

Zoran Mamić odlučio je odluku o izvršenju presude čekati u Bosni i Hercegovini, pa čak i zatražiti da tamo odsluži zatvorsku kaznu. DORH je danas objasnio zašto mu nisu izrekli mjeru opreza zbog opasnosti od bijega.

Malenica traži očitovanje Vrhovnog suda i DORH-a: Slučajevi poput Mamićevog će se ponavljati

Vecernji.hr - 22.04.2021

Ističe da to nije jedini slučaj da su osuđenici s dvojnim državljanstvom uspjeli izbjeći izvršenje kazne u Hrvatskoj Ministar pravosuđa u četvrtak je od predsjednika Vrhovnog suda i glavne državne odvjetnice zatražio da se očituju je li postojeći zakonski okvir „dostatan za ...

Malenica pisao predsjedniku Vrhovnog suda zbog slučaja braće Mamić: "Što izvršna vlast može učiniti u vezi s tim?"

Dnevnik.hr - 22.04.2021

Ministar Malenica pisao je predsjedniku Vrhovnog suda zbog slučaja braće Mamić, koji su iz Hrvatske pobjegli u susjednu BiH. Galerija + 2 Ministar pravosuđa Ivan Malenica uputio je pismo predsjedniku Vrhovnog suda Đuri Sessi u vezi sa slučajem Mamić.

Dinamu poštom poslali presudu za Mamiće: "Možda još nisu vidjeli da su opljačkani..."

Index.hr - 22.04.2021

UDRUGA članova Dinama, okupljena pod imenom Dinamo to smo, mi poslala je poštom u maksimirski klub presudu Vrhovnog suda, kojom su braća Mamić i pobočnici osuđeni za tešku pljačku kluba i poreznu prijevaru. Iz Dinama je prema presudi izvučeno 116 milijuna kuna, ali to je tek ...

Bjegunac i njegov brat također: Paparazzo foto i video Zdravka i Zorana u teretani u Međugorju

24sata.hr - 22.04.2021

Zoran Mamić, koji odnedavno boravi u Bosni i Hercegovini, kao i njegov brat Zdravko, snimljen je jutros u Međugorju. Fotoreporteri su ga primijetili u hercegovačkom gradiću dok je vozio crni Mercedes s njemačkim registracijama.

Fotoreporteri snimili braću Mamić: Slobodno vrijeme provode u teretani

Avaz - 22.04.2021

Braća Zoran i Zdravko Mamić odnedavno su zajedno nedostupni za hrvatsko pravosuđe i odbijaju odslužiti zatvorsku kaznu. Borave u Bosni i Hercegovini, konkretnije Međugorju, te žive svoje živote potpuno normalno, piše "Večernji list".

VIDEO Braća Mamić žive opušteno u BiH: Evo čime se bave u slobodno vrijeme

Vecernji.hr - 22.04.2021

Zoranu i Zdravku nedavno je počeo novi sudski postupak na osječkom sudu, ovoga puta za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama. Braća Zoran i Zdravko Mamić odnedavno su zajedno nedostupni za hrvatsko pravosuđe i odbijaju odslužiti zatvorsku kaznu tamo gdje su počinili ...

VIDEO Umjesto da sjede u zatvoru, Zdravko i Zoran Mamić treniraju u Međugorju

Index.hr - 22.04.2021

ZDRAVKO i Zoran Mamić, osuđeni kriminalci koji su pobjegli iz Hrvatske u BiH, danas su trenirali u teretani u Međugorju. Podsjetimo, braća Mamić pravomoćno su osuđeni za izvlačenje novca iz nogometnog kluba Dinamo pred osječkim sudom.

(FOTO) Zdravko i Zoran Mamić "uhvaćeni" kako treniraju u Međugorju

Dnevnik.ba - 22.04.2021

Zdravko i Zoran Mamić, koji su pobjegli iz Hrvatske u BiH, danas su trenirali u teretani u Međugorju. Podsjetimo, braća Mamić pravomoćno su osuđeni za izvlačenje novca iz nogometnog kluba Dinamo pred osječkim sudom.

Zdravko i Zoran Mamić treniraju u Međugorju

Vijesti.ba - 22.04.2021

Zdravko i Zoran Mamić, osuđeni kriminalci koji su pobjegli iz Hrvatske u BiH, danas su trenirali u teretani u Međugorju. Podsjetimo, braća Mamić pravomoćno su osuđena za izvlačenje novca iz nogometnog kluba Dinamo pred osječkim sudom.

Malenica pisao Vrhovnom sudu o slučaju Mamić: Što izvršna vlast može učiniti?

N1 - 22.04.2021

Ministar Malenica pisao je predsjedniku Vrhovnog suda zbog slučaja braće Mamić koji se trenutno nalaze u susjednoj Bosni i Hercegovini. Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica uputio je pismo predsjedniku Vrhovnog suda i Glavnoj državnoj odvjetnici u vezi normativnog okvira ...

Malenica zbog Mamića pisao Sessi i DORH-u. Pita kako spriječiti da i drugi pobjegnu

Index.hr - 22.04.2021

MINISTAR pravosuđa i uprave Ivan Malenica uputio je pismo predsjedniku Vrhovnog suda Đuri Sessi i glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj-Šipek u vezi s normativnim okvirom kaznenog postupka, odnosno određivanjem istražnog zatvora i mjera opreza.

Malenica pisao Vrhovnom sudu i DORH-u o Mamićevu slučaju: 'Narušava povjerenje u sustav'

24sata.hr - 22.04.2021

Ministar pravosuđa u četvrtak je od predsjednika Vrhovnog suda i glavne državne odvjetnice zatražio da se očituju je li postojeći zakonski okvir „dostatan za donošenje odluka o mjerama osiguranja prisutnosti okrivljenika” nakon što je Zoran Mamić zatražio da zatvorsku kaznu ...

Sud poslao Mamiću uplatnicu, mora platiti 25.5 milijuna kuna

Index.hr - 22.04.2021

DAVOR MITROVIĆ, sudac Županijskog suda u Osijeku koji je zadužen za provedbu izvršenja zatvorske kazne Zdravku Mamiću po pravomoćnoj presudi ovog suda koju je potvrdio i Vrhovni sud RH, izdao je na Mamićevo ime platni nalog za plaćanje oduzete imovinske koristi.

USKOK o slučaju Zorana Mamića: Nismo mogli tražiti izricanje mjera opreza

N1 - 22.04.2021

Nakon što je Vrhovni sud ustvrdio da Zoranu Mamiću nisu mogli odrediti mjere opreza, o tome se oglasio i USKOK. Zoran Mamić je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. Nedavno je otišao u BiH gdje želi odslužiti zatvorsku kaznu.

'Nismo predložili određivanje mjera opreza jer za to nije bilo zakonskih pretpostavki'

Vecernji.hr - 22.04.2021

Zoran Mamić, koji je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, trenutačno je u BiH te je najavio da će tražiti da svoju kaznu služi tamo Jesu li Zoranu Mamiću trebale i morale biti određene mjere opreza, pitanje je oko kojeg se danima lome koplja u javnosti.

Uskok o Zoranu Mamiću: Nismo mogli predložiti mjere opreza, za to nisu bili ispunjeni uvjeti

24sata.hr - 22.04.2021

Nakon niza pitanja oko odlaska osuđenika van zemlje premijer Plenković jučer je rekao da je od ministra Malenice tražio da piše Vrhovnom sudu da se raščisti je li postojeći zakonski okvir u procesnom smislu za izricanje mjera dovoljno dobar ili ne.

Zdravko Mamić dužan je platiti 25,5 milijuna kuna u roku od osam dana

Vecernji.hr - 22.04.2021

U slučaju nenaplativosti novčane kazne, ova će kazna biti zamijenjena kaznom zatvora – stoji u objavi Županijskog suda u Osijeku na e-oglasnoj ploči. Županijski sud u Osijeku ispisao je Zdravku Mamiću slijedom pravomoćne presude uplatnicu na iznos od 25,5 milijuna kuna .

Nisu bile ispunjene zakonske pretpostavke za mjere opreza Mamiću

Vijesti.ba - 22.04.2021

Uskok je u četvrtak priopćio da Županijskom sudu u Osijeku nije predložio izricanje mjere opreza bivšem treneru Dinama Zoranu Mamiću zbog opasnosti od bijega jer za to nisu bile ispunjene zakonske pretpostavke.

SLUČAJ MAMIĆ Hrvatski ministar zatražio očitovanje o mjerama za okrivljenike

Dnevnik.ba - 22.04.2021

Ministar pravosuđa u četvrtak je od predsjednika Vrhovnog suda i glavne državne odvjetnice zatražio da se očituju je li postojeći zakonski okvir „dostatan za donošenje odluka o mjerama osiguranja prisutnosti okrivljenika” nakon što je Zoran Mamić zatražio da zatvorsku kaznu ...

"Nisu bile ispunjene zakonske pretpostavke za predlaganje mjera opreza...

Dnevnik.ba - 22.04.2021

Uskok je u četvrtak priopćio da Županijskom sudu u Osijeku nije predložio izricanje mjere opreza bivšem treneru Dinama Zoranu Mamiću zbog opasnosti od bijega jer za to nisu bile ispunjene zakonske pretpostavke.