TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Za predsednika Saveta beogradskog Univerziteta izabrana Sanja Aleksić Kovačević

Beta - 24.11.2022

Za predsednika Saveta Univerziteta u Beogradu izabrana je profesorka Sanja Aleksić Kovačević sa Veterinarskog fakulteta, saopštio je danas Univerzitet. Za zamenika predsednika Saveta izabran je profesor Slaviša Stanković sa Biološkog fakulteta, navodi se u saopštenju.

Sanja Aleksić Kovačević nova je predsednica Saveta UB

Tanjug - 24.11.2022

Sanja Aleksić Kovačević nova je predsednica Saveta UB Izabrana je većinom glasova (31 od 41 članova Saveta UB), navodi se u saopštenju Univerziteta u Beogradu u kom se dodaje da je za njenog zamenika izabran Slaviša Stanković sa Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Sanja Aleksić Kovačević izabrana za novu predsednicu Saveta Univerziteta u Beogradu

Danas - 24.11.2022

Sanja Aleksić Kovačević, profesorka Fakulteta veterinarske medicine, izabrana je za novu predsednicu Saveta Univerziteta u Beogradu, na upravo završenoj sednici tog tela. Prema saznanjima Danasa, ona je dobila 31 glas, od 34 prisutna člana Saveta.

Sanja Aleksić Kovačević nova predsednica Saveta Univerziteta u Beogradu

Blic - 25.11.2022

Članovi Saveta Univerziteta u Beogradu izabrali su za predsednika Saveta profesorku Sanju Aleksić Kovačević, a za njenog zamenika profesora Slavišu Stankovića. Kovačević je šef katedre za patologiju Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu, gde je doktorirala, a ...