TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZABORAVILA NA GAĆICE: Cibulkova bez odeće, a na intimnoj zoni joj leži ON (FOTO)

Srbija Danas - 26.03.2020

Bivša slovačka teniserka Dominika Cibulkova je godinama bila jedna od najatraktivnijih igračica u svetu tenisa, ali je nedavno odlučila da okači reket o klin i da se posveti porodici. Ona je trenutno u drugom stanju, ali je odlučila da putem Instagrama oduševi sve svoje fanove ...

Cibulkova se slikala potpuno naga: Ostanite kod kuće, mi ostajemo!

Telegraf - 25.03.2020

Slovakinja Dominika Cibulkova iznenadila je javnost fotografijom iz samoizolacije. Lepa Slovakinja je odlučila da se posveti porodici, trenutno je u poodmakloj trudnoći, što je pokazala fanovima. To je učinila na svoj način, naga i sa psom koji joj leži na nogama.

(FOTO) Ovako se ona bori sa samoizolacijom: Provokativna fotografija slovačke lepotice!

Republika - 25.03.2020

Lepa Slovakinja je odlučila da se posveti porodici, ali i dalje ne dozvoljava svojim fanovima da je zaborave. Slovakinja je, iako u poodmakloj trudnoći, objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga. Na njoj se vide i dva psa koja joj leže na nogama.

Trudna umirovljena tenisačica slikala se gola i poslala jasnu poruku: Ostanite doma

Index.hr - 25.03.2020

BIVŠA slovačka tenisačica Dominika Cibulkova dane provodi u izolaciji zbog pandemije koronavirusa. Sa suprugom Misom Navarom čeka prvo dijete koje bi, sudeći prema njenom trudničkom trbuhu, trebalo stići ubrzo.

NAJVRELIJA TENISERKA NA SVETU POTPUNO GOLA! U intimnoj zoni je ON, a vesti koje šalje su najlepše moguće na svetu!

Espreso - 26.03.2020

Slika je oduševila njene fanove Bivša slovačka teniserka Dominika Cibulkova je godinama bila jedna od najatraktivnijih igračica u svetu tenisa, ali je nedavno odlučila da okači reket o klin i da se posveti porodici.