TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Karta najčešćih prezimena u zemljama Evrope: Nije teško pogoditi koje je u Srbiji

B92 - 24.11.2022

Sajt Terrible Maps objavio je mapu najčešćih prezimena u evropskim zemljama. Prema ovoj mapi, najčešće prezime u Srbiji je Jovanović. Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, najčešće prezime je Hodžić, dok su u Hrvatskoj najbrojniji oni koji nose prezime Horvat.

OBJAVLJENA KARTA NAJČEŠĆIH PREZIMENA U EVROPI: Evo koje DOMINIRA u Srbiji, proverite da li je VAŠE! (FOTO)

Espreso - 24.11.2022

Ovo prezime nalazilo se i prethodnh godina na ovakvim listama, a mapa je juče objavljena i na Tviter nalogu Terrible Maps Poznata stranica Terrible Maps objavila je kartu najčešćih prezimena u zemljama Evrope. Prema tim podacima, rezultati za naš region su sledeći: najčešće ...

Karta najčešćih prezimena u zemljama Europe: Ekipu zabavlja i islandsko i hrvatsko

Index.hr - 24.11.2022

POZNATA internetska stranica Terrible Maps objavila je kartu najčešćih prezimena u zemljama Europe. Prema ovoj karti, najčešće prezime u Hrvatskoj je Horvat. Kada je riječ o Bosni i Hercegovini, najčešće prezime je Hodžić, dok su u Srbiji najbrojniji Jovanovići.

Karta najčešćih prezimena u zemljama Evrope

6yka - 24.11.2022

Poznata internetska stranica Terrible Maps objavila je kartu najčešćih prezimena u zemljama Evrope. Prema ovoj karti, najčešće prezime u Hrvatskoj je Horvat. Kada je riječ o Bosni i Hercegovini, najčešće prezime je Hodžić, dok su u Srbiji najbrojniji Jovanovići.