TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nesreća kod Vladičinog Hana, poginuo motociklista

B92 - 11.09.2019

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu između Vladičinog Hana i Vranja poginuo je 48-godišnji motociklista iz Beograda. potvrđeno je danas u PU Vranje. Kako je rečeno agenciji Beta, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla marke "Honda" beogradske registracije, tokom vožnje ...

Motociklista iz Beograda poginuo kod Vladičinog Hana

N1 - 11.09.2019

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu između Vladičinog Hana i Vranja poginuo je 48-godišnji motociklista iz Beograda, potvrđeno je u policijskoj upravi u Vranju. Kako je rečeno agenciji Beta, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla marke "honda" beogradske registracije, ...

Motociklista iz Beograda poginuo kod Vladičinog Hana

Novi Magazin - 11.09.2019

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu između Vladičinog Hana i Vranja poginuo je 48-godišnji motociklista iz Beograda, potvrđeno je danas u policijskoj upravi u Vranju. Kako je rečeno agenciji Beta, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla marke "honda" beogradske ...

DETALJI NESREĆE KOD VLADIČINOG HANA: Prešao motorom u suprotnu traku i zakucao se u automobil

Kurir - 10.09.2019

Motociklista (48) nastradao je, dok je muškarac (81) povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Vladičin Han-Vranje kod sela Mazarać, potvrđeno je u PU Vranje. Nesreća se dogodila u utorak nešto posle 10 sati, a prema navodima policije u nesreći su ...

SUDAR KOD VLADIČINOG HANA U saobraćajnoj nesreći poginuo motociklista

Press - 10.09.2019

10. 09. 2019. U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista. Foto:Blic Prema informacijama, Sudarili su se motocikl i putnički automobil. Vozač motocikla stradao je na licu mesta, dok je vozač automobila povređen, javlja "Pink".

TEŠKA NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA: Poginuo motociklista u sudaru motora i automobila

Kurir - 10.09.2019

U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista. Prema informacijama, sudarili su se motocikl i putnički automobil. Vozač motocikla stradao je na licu mesta, dok je vozač automobila povređen. Istraga je u toku.

SUDAR KOD VLADIČINOG HANA U saobraćajnoj nesreći poginuo motociklista

Blic - 10.09.2019

U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista. Prema informacijama, Sudarili su se motocikl i putnički automobil. Vozač motocikla stradao je na licu mesta, dok je vozač automobila povređen, javlja "Pink".

Teška saobraćajna nesreća na jugu srbije

ALO - 10.09.2019

Istraga je u toku U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista. Prema informacijama, sudarili su se motocikl i putnički automobil. Vozač motocikla stradao je na licu mesta, dok je vozač automobila povređen. Istraga je u toku.

MOTOCIKLISTA POGINUO KOD VLADIČINOG HANA: Stradao je na mestu!

Espreso - 10.09.2019

Istraga je u toku U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista . Prema informacijama, Sudarili su se motocikl i putnički automobil. Vozač motocikla stradao je na licu mesta, dok je vozač automobila povređen, javlja "Pink".

TRAGEDIJA KOD VLADIČINOG HANA: U sudaru nastradao motociklista

Pink - 10.09.2019

Policija je pokrenula istragu. U saobraćajnoj nesreći u mestu Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han poginuo je motociklista. Sudarili su se motocikl i putnički automobil. Vozač motocikla stradao je na licu mesta, dok je vozač automobila povređen. Istraga je u toku. M.

Poginuo motociklista na putu između Vranja i Vladičinog Hana

Južne Vesti - 10.09.2019

U sudaru motocikla i auta oko 10 sati kod mesta Mazarać, na putu Vranje-Vladičin Han, stradao je motociklista, saznaju Južne vesti. Iz policije potvrđuju samo da je došlo do udesa, ali uzrok i više detalja zasad nisu saopšteni.