TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TANJA SAVIĆ SA BRATOM SVAKOG DANA POSEĆUJE JEDNO MESTO: Ima veliku simboliku, RAZLOG će vas sve RASPLAKATI!

Espreso - 13.05.2021

Sada je ekipa emisije “Paparaco lov” snimila pevačicu kako izlazi iz zgrade u kojoj poseduje stan i sa svojim bratom od strica odlazi na jedno mesto Pevačica Tanja Savić u poslednje vreme često je boravila kod svojih roditelja u rodnim Radincima.

Tanja Savić svakodnevno odlazi na jedno mesto sa ovim muškarcem, NEĆETE VEROVATI ZBOG ČEGA! (VIDEO)

Pink - 13.05.2021

Iznenadila sve! Ekipa emisije " Paparaco Lov " koja se emituje na televiziji Pink uputila se ka Smederevu, rodnom mestu pevačice Tanje Savić . Naime, Tanja je doskoro živela u selu Radinac kod svojih roditelja, otkad ju je suprug Dušan naprasno napustio i odveo sinove sa sobom.

NAŠLA UTEHU! Tanja Savić svaki dan sa bratom ide na ovo mesto i tu nalazi MIR (VIDEO)

Kurir - 13.05.2021

Pevačica Tanja Savić u poslednje vreme često je boravila kod svojih roditelja u rodnim Radincima . Ona je tamo provodila vreme i nalazila utehu u porodici koja joj je velika podrška sve ovo vreme koliko traje njena borba da vrati sinove koje je otac , bez njenog znanja, odveo u ...

SVI SU IH NAPUSTILI ALI NE I ONA! Tanja Savić preuzela kompletnu odgovornost na sebe, bravo kraljice!

Srbija Danas - 13.05.2021

Pevačica Tanja Savić u poslednje vreme boravi kod svojih roditelja u rodnim Radincima. Ona je tamo provodila vreme i nalazila utehu u porodici koja joj je velika podrška sve ovo vreme koliko traje njena borba da vrati sinove koje je otac, bez njenog znanja, odveo u Australiju ...

(FOTO) UMESTO SA SINOVIMA, TANJA SAVIĆ SE SA NJIM PROVODI U SMEDEREVU: Snimljen svaki korak pevačice!

Republika - 12.05.2021

Ekipa emisije "Paparaco lov" bila je za petama Tanje Savić, koja je do skora živela u Radincima kod roditelja, a od kad je napustio suprug Dušan Jovančević i odveo sinove. Tanja trenutno živi u Smederevu, u zgradi u kojoj je pazarila stan njoj i sinovima Maksimu i Đorđu.