TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Matić: Grčka rešila problem očitavanja QR kodova

Nova - 22.07.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da je Ministarstvo turizma Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova na proverama u zatvorenim prostorima i lukama, državljanima koji dolaze van zemalja Evropske Unije.

Matić: Rešen problem s QR kodovima u Grčkoj

N1 - 22.07.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je Ministarstvo turizma Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova na proverama u zatvorenim prostorima i lukama, državljanima koji dolaze van Evropske unije.

Grčka rešila problem očitavanja QR kodova

RTV - 22.07.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je Ministarstvo turizma Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova državljanima koji dolaze van zemalja Evropske Unije na proverama u zatvorenim prostorima i lukama.

DOBRE VESTI IZ GRČKE: Rešen problem koji je zadavao muke srpskim turistima!

Novosti - 22.07.2021

- Građani Srbije, kao i Ujedinjenog Kraljevstva, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije itd. imali su probleme pri očitavanju QR kodova. Ovo je pitanje tehničke prirode, koje je moralo da se reši sa Grčke strane i njihov ministar turizma mi je danas potvrdio da je ...

GRČKA REŠILA PROBLEM: Ponovo moguće očitavanje QR kodova

Espreso - 22.07.2021

Dodaje se da potvrda može biti u papirnom ili elektronskom obliku, te da je uz potvrdu potrebno priložiti i lični dokument. Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je Ministarstvo turizma Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova ...

Grčka rešila problem srpskih turista; "Bilo je tehničke prirode"

B92 - 22.07.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je Ministarstvo turizma Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova državljanima koji dolaze iz zemalja van Evropske unije na proverama u zatvorenim prostorima i lukama.

ZA ONE KOJI IDU U GRČKU STIŽE DOBRA VEST: Ministarka Matić objavila da je rešen veliki problem na granici

Kurir - 22.07.2021

Potvrda može biti u papirnom ili elektronskom obliku, te da je uz potvrdu potrebno priložiti i lični dokument. Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je Ministarstvo turizma Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova državljanima ...

Ministarstvo turizma o problemu sa QR kodovima: Pitanje tehničke prirode, morala je da ga reši Grčka

Telegraf - 22.07.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je Ministarstvo turizma Republike Grčke uspešno rešilo problem očitavanja QR kodova na proverama u zatvorenim prostorima i lukama, državljanima koji dolaze van zemalja Evropske Unije.

Rešen problem očitavanja QR kodova u Grčkoj

BizLife - 23.07.2021

Matić je u pisanoj izjavi navela da su “građani Srbije, kao i Ujedinjenog Кraljevstva, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije, imali probleme pri očitavanju QR kodova”, ali da je taj problem otklonjen.