TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Džared Svili: Naša životna misija je stvaranje muzike

Tanjug - 12.06.2019

Džared Svili: Naša životna misija je stvaranje muzike "The Black Lips", koje nazivaju "savremenim kraljevima psihodeličnog andergraund garaž rokenrola", nastupiće prvi put u Srbiji sutra u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda.

DŽARED SVILI IZ GRUPE BLACK LIPS: Oduvek smo prezirali sistem, političare, profesore i policiju

Espreso - 12.06.2019

Mislim da je naša glavna inspiracija krenula od svega i svakoga što je oličavalo anti-autoritet The Black Lips su savremeni “kraljevi” psihodeličnog underground garage rokenrola. Osnovani su 1999. u Atlanti, počeli su da sviraju kada su imali po 15 godina, a do danas su ...

Jared Swilley, The Black Lips: "Naša životna misija je stvaranje muzike"

Srbija Danas - 12.06.2019

Osnovani su 1999. u Atlanti, počeli su da sviraju kada su imali po 15 godina, a do danas su nastupali širom sveta i postali alternativne legende. Iako već odavno nisu klinci, uporno čuvaju srednjoškolsku eksplozivnu energiju divljih rokenrol nastupa.

ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 3x2 karte za BLACK LIPS u Domu omladine

Espreso - 11.06.2019

Četvrtak, 13. jun 2019. u 21:00 - DOB//Amerikana Prvih troje čitalaca koji se jave u inbox facebook strane Espreso Kultura , a koji nisu dobijali nagradu Espreso portala u poslednjih mesec dana, dobiće po dve karte za koncert Black Lips.

"The Black Lips" pred koncert u Beogradu: Oduvek smo prezirali autoritete

Blic - 12.06.2019

"The Black Lips" su savremeni “kraljevi” psihodeličnog andergraund garažnog rokenrola premijerni nastup u Srbiji imaće 13. juna u beogradskom Domu omladine. Bend su osnovali 1999. u Atlanti, a do danas su nastupali širom sveta i postali alternativne legende.