TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Isplivala porodična TAJNA! Boban Rajović hteo da se ODREKNE sina!

Svet-Scandal - 23.02.2021

Folk pevač Boban Rajović koji sa suprugom Draganom ima troje dece otkrio je dugo čuvanu porodičnu tajnu koja se tiče njegovog sina Andrije. Naime, Boban je nedavno priznao da je u jednom trenutku svog života poželeo da se medijski odrekne svog sina Andrije koji je, kako sam ...

"HTEO SAM DA SE ODREKNEM SINA" Boban Rajović iskreno o porodici, njegova ćerka želi da se bavi politikom

Blic - 23.02.2021

Pevač Boban Rajović otac je troje dece. U svojoj isposvesti on je naveo da njima njegova popularnost nije pala lako. Jedna Bobanova ćerka radi u MUP u Danskoj, druga je završila školovanje u Americi gde se bavila i tenisom, a sin Andrija je posvećen fudbalu.

ŽELI ZAGRLJAJ! Ceca UZIVA U LJUBAVI, a sada PRIZNAJE šta joj najviše FALI! /FOTO/

Informer - 23.02.2021

Balkanska kraljica, Svetlana Ceca Ražnatović objavila je sliku na Instagramu, u kojoj priželjkuje topao zagrljaj i čokoladu! Nedavno je odjeknula vest, da Ceca uživa u novoj ljubavi sa Bogdanom , bivšim manekenom.

UMALO DA SE ODREKNE SINA! Boban Rajović izneo TAJNE iz prošlosti - Radiću kao TAKSISTA u Danskoj! /FOTO/

Informer - 23.02.2021

Pevač Boban Rajović ističe da je javno želeo da se odrekne sina i da će se, ukoliko se nastaviti situacija sa Kovidom - 19, vratiti u Dansku i zaposliti kao taksista. Pevač Boban Rajović odlučio je da ispriča nepoznate detalje vezane za svoje život.

BOBAN RAJOVIĆ JE HTEO DA SE ODREKNE SOPSTVENOG SINA: Cela nacija u neverici, OBELODANJENE PRIVATNE STVARI!

Espreso - 23.02.2021

Nije mu problem da se vrati taksiranju, ne stidi se nijednog posla, budući da je živeo teško pre slave Folk pevač Boban Rajović sa suprugom Draganom ima troje dece. Njegovi naslednici su postali uspešni ljudi, ali njegova popularnost im ne pada lako.

HTEO DA SE ODREKNE SINA, NA ĆERKE PONOSAN! ŠOK! Boban Rajović izneo do sad nepoznate detalje iz svoje prošlosti! ...

Pink - 23.02.2021

Nekada je živeo skromno a sada ima sve. Boban Rajović ima troje dece, a u ispovesti o svom životu ispričao je dosad nepoznate detalje. Njegovi naslednici su postali uspešni ljudi, ali je pevač po prvi put priznao da im njegova popularnost ne pada lako.

HTEO SAM DA GA SE ODREKNEM: Boban Rajović iskreno o SINU i početku karijere! Živeo u sobi na Vračaru, nije ga BLAM bilo ...

Kurir - 23.02.2021

Boban Rajović ima troje dece, a u ispovesti o svom životu ispričao je dosad nepoznate detalje. Njegovi naslednici su postali uspešni ljudi, ali je pevač po prvi put priznao da im njegova popularnost ne pada lako.

Boban Rajović: Hteo sam da se "odreknem" sina

Telegraf - 23.02.2021

Boban Rajović (49) ne govori često za medije, a u ispovesti koju je sada dao iskreno je pričao o svom životu i odnosu sa porodicom. Poznati pevač otac je troje dece koji, za razliku od mnogih sa estrade, beže od medija i od javnog eksponiranja, a svoje vreme posvetili su ...

Hteo sam da se odreknem sina u jednom trenutku: Boban Rajović otvorio dušu, pa izneo do sad nepoznate, ali i bolne ...

ALO - 23.02.2021

Svog sina počeo je što manje da pominje u medijima, a kako kaže, ta odluka je bila dobra. Boban Rajović ima troje dece, a u ispovesti o svom životu ispričao je dosad nepoznate detalje. Njegovi naslednici su postali uspešni ljudi, ali je pevač po prvi put priznao da im njegova ...

VRATIO BI SE U DANSKU DA VOZI TAKSI: Boban Rajović iskreno o teškom životu, osvrnuo se i na KRIZU u poslu!

Espreso - 23.02.2021

Rajović je ispričao šta se dešavalo kada je sin počeo da se bavi sportom Boban Rajović ima troje dece, a u ispovesti o svom životu ispričao je dosad nepoznate detalje. Njegovi naslednici su postali uspešni ljudi, ali je pevač po prvi put priznao da im njegova popularnost ne pada ...

HTEO DA SE ODREKNE SINA! Boban Rajović otkriva porodične tajne, kao otac je spreman da se ŽRTVUJE!

Puls online - 23.02.2021

Boban Rajović ima troje dece, a u ispovesti o svom životu ispričao je dosad nepoznate detalje.Njegovi naslednici su postali uspešni ljudi, ali je pevač po prvi put priznao da im njegova popularnost ne pada lako.

(VIDEO) RAJOVIĆ progovorio o svom odnosu sa naslednikom: Hteo sam da se ODREKNEM SINA!

Republika - 22.02.2021

Folk pevač Boban Rajović (49) kaže da mu je sin Andrija Rajović u više navrata branio da se pojavljuje na utakmicama na kojima je igrao da njegovi saigrači ne bi stekli pogrešan utisak i pomislili da karijeru gradi uz pomoć oca, koji je javna ličnost.