TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lampard i Vardi najbolji u oktobru u Premijer ligi

RTS - 08.11.2019

Menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard proglašen je za najboljeg trenera u oktobru u Premijer ligi, saopšteno je na sajtu ...

Lampard najbolji trener u Premijer ligi u oktobru

RTV - 08.11.2019

Menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard proglašen je za najboljeg trenera u oktobru u Premijer ligi, saopšteno je na sajtu takmičenja. "Plavci" su tokom oktobra ostvari tri pobede protiv Njukasla, Sautemptona i Barnlija, što je bilo dovoljno da Lampard dobije priznanje.

Lampard i Vardi najbolji u oktobru u PL

Tanjug - 08.11.2019

Lampard i Vardi najbolji u oktobru u PL Menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard proglašen je za najboljeg trenera u oktobru u Premijer ligi, saopšteno je na sajtu takmičenja. LONDON - Menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard proglašen je za najboljeg trenera u oktobru u ...

Lampard i Vardi najbolji u oktobru u Premijer ligi

B92 - 08.11.2019

Trener Čelsija Frenk Lampard izabran je za najboljeg menadžera, a Džejmi Vardi iz Lestera za igrača meseca oktobra u Premijer ligi. Mladi stručnjak je bio impresivan sa "plavcima" u proteklih mesec dana kada je reč o ligaškom nadmetanju.

KLASA JE VEČNA: Lamprad najbolji trener, a Vardi najbolji igrač u oktobru

Kurir - 08.11.2019

"Plavci" su tokom oktobra ostvari tri pobede protiv Njukasla, Sautemptona i Barnlija, što je bilo dovoljno da Lampard dobije priznanje. "Kada dobijete individualnu nagradu pravo je vreme da zahvalite svojoj ekipi sa kojom ste vredno i naporno radili, kao i svojim igračima.