TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JELENA KRUNIĆ SE DRASTIČNO UGOJILA! SVI PRIČAJU O STOMAKU I PODBRATKU: Nekad je grmela i plesala oko šipke, a ovako ...

Kurir - 04.05.2021

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić svojim izgledom je iznenadila mnoge koji je nisu pratili otkako je izašla iz rijalitija. Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, sudeći po fotografijama, čini se da se prilično ugojila.

JELENA KRUNIĆ SE UGOJILA BAR 20 KILA! STOMAK, RUKE I BUTINE NIKAD DEBLJI: U uskom miniću šokirala izgledom! (FOTO)

Mondo - 04.05.2021

Promena koja je iznenadila sve! Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, a osim što je "doradila" lice, o čemu smo već pisali, očigledno je i da se prilično ugojila. Na storiju na Instagramu objavila je snimak iz provoda na kojem je u ...

(FOTO) JELENA KRUNIĆ SE UGOJILA 20 KILA, više ne liči na SEBE!

Republika - 04.05.2021

Mršava i sa ogromnim brojem tetovaža, Krunićeva je bila prepoznatljiva. Međutim, sada ju je teško identifikovati s obzirom na to da joj je povećan broj kilograma potpuno uticao na izgled. Jelena je objavila snimak iz noćnog provoda i šokirala sve.

JELENA KRUNIĆ SE UGOJILA BAR 20 KILOGRAMA Stomak, ruke i butine nikad deblji- nećete verovati kako izgleda

Blic - 04.05.2021

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić sada je sve iznenadila svojim fizičkim izgledom. Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, sudeći po fotografijama, čini se da se prilično ugojila.

JELENA KRUNIĆ SE PRETVORILA U SALO: Starleta deblja nego ikad, kao LOPTA, više ne liči na sebe! TELO DEFORMISANO

Espreso - 04.05.2021

Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, sudeći po fotografijama, čini se da se prilično ugojila Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić sada je sve iznenadila svojim fizičkim izgledom.

Najse*sepilnija igračica više ne liči na sebe, Jelena Krunić se drastično ugojila, o njenom izgledu svi bruje! (FOTO)

ALO - 04.05.2021

Ona na svom Instagramu svakodnevno obaveštava svoje pratioce o svojim aktivnostima, a novim objavama fanovi bivše rijaliti učesnice su i više nego šokirani Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić svojim izgledom je iznenadila mnoge koji je nisu pratili otkako je izašla ...