TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Napadač na Srbija u Rijeci dobio 30 dana istražnog zatvora

RTV - 25.08.2019

Pripadniku Uprave civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova M.Š (42), koji je uhapšen zbog napada i povređivanja Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, određen je istražni zatvor od 30 dana.

Napadač na Srbina u Rijeci dobio 30 dana istražnog zatvora

Tanjug - 25.08.2019

Napadač na Srbina u Rijeci dobio 30 dana istražnog zatvora Pripadniku Uprave civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova M.Š (42), koji je uhapšen zbog napada i povređivanja Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, određen je istražni zatvor od 30 dana.

Osumnjičenom za napad na Srbina iz Hrvatske 30 dana istražnog zatvora

Novi Magazin - 25.08.2019

Županijski sud u Rijeci odredio je danas pritvor od 30 dana u istražnom postupku protiv 42-godišnjeg M.Š. iz Viškova, koji je uhapšen zbog pretnji i fizičkog napada na hrvatskog državljanina srpske nacionalnosti. Kako prenosi agencija Hina, M.Š.

Osumnjičeni za napad na Srbina kod Rijeke radi u hrvatskom MUP-u

N1 - 25.08.2019

M.Š. (42) iz Viškova, osumnjičen da je napao 70-godišnjeg Srbina Dobrivoja Arsića iz Viškova, zaposlen je pri hrvatskom ministarstvu unutrašnjih poslova i on će biti udaljen iz državne službe, saopštila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Napadač na Srbina u Hrvatskoj zaposlen u MUP-u

Politika - 25.08.2019

ZAGREB – Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova, objavio je hrvatski portal „Indeks”.

Izvređao ga, pa ga PRETUKAO: Napadač na Srbina kod Rijeke radi u hrvatskom MUP-u

Blic - 25.08.2019

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim muškarcem koji je pre pet dana napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke. Policajci su 42-godišnjaka uhapsili juče u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu i započeli kriminalističko ...

Hrvatska, osumnjičeni za napad na Srbina radi u policiji

RTS - 25.08.2019

Osumnjičeni za nanošenje povreda Srbinu Dobrivoju Arsiću u Viškovu kod Rijeke zaposlen je u MUP-u i biće udaljen iz službe, saopštila je hrvatska ...

ON JE TREBALO DA GA ŠTITI! Srpskog povratnika u Viškovu napao komšija pripadnik MUP Hrvatske!

Kurir - 25.08.2019

Napadač (42) će navodno biti udaljen iz službe. Podsećamo, Arsića je napao komšija na parkingu ispred stambene zgrade u kojoj živi samo zato što je Srbin. Komšija se prvo parkirao na Arsićevo mesto, a kad je ovaj tražio da se preparkira, počeo je pakao.

Uhapšen muškarac koji je pretukao Srbina kod Rijeke, hteo je da napusti Hrvatsku

Telegraf - 25.08.2019

Policija je u petak saopštila da njeni policijski službenici sprovode kriminalističko istraživanje M. Š. (43) iz Viškova uhapšen je u subotu rano ujutro na graničnom prelazu Rupa, i biće predat pritvorskom nadzorniku, saznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave ...

U Hrvatskoj uhapšen osumnjičeni za napad u Viškovu

RTV - 24.08.2019

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da je jutros uhapšena osoba koja se dovodi u vezu s napadom na građanina u Viškovu koji se dogodio pre nekoliko dana, prenela je Hina. U Viškovu je, kako su mediji preneli, napadnut srpski povratnik Dobrivoje Arsić ...

Hrvatska, uhapšen osumnjičeni za napad na Srbina povratnika

RTS - 24.08.2019

Hrvatski ministar policije Davor Božinović izjavio je da je jutros uhapšena osoba koja se dovodi u vezu s napadom na 70-godišnjeg Srbina povratnika u Viškovu kod ...

NAPADAČ NA SRBINA POVRATNIKA DOBIO 30 DANA ZATVORA: Biće udaljen iz službe MUP Hrvatske

Kurir - 25.08.2019

Tu odluku doneo je riječki Županijski sud, na predlog Opštinskog državnog tužilaštva u Rijeci, a zbog opasnosti uticaja na svedoke. Kako se navodi, sud je prethodno odbacio predlog za određivanja pritvora zbog opasnosti od ponavljanja Dela.

Osumnjičenom za napad na Srbina iz Hrvatske 30 dana istražnog zatvora

Danas - 25.08.2019

Županijski sud u Rijeci odredio je pritvor od 30 dana u istražnom postupku protiv 42-godišnjeg M.Š. iz Viškova, koji je uhapšen zbog pretnji i fizičkog napada na hrvatskog državljanina srpske nacionalnosti. Kako prenosi agencija Hina, M.Š.

NAPADAČ na Srbina u Hrvatskoj SPASILAC Gorske službe

Mondo - 25.08.2019

Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova. Iz policije je saopšteno da će 42-godišnji muškarac biti udaljen iz službe, u skladu sa zakonom.

HRVAT KOJI JE PRETUKAO SRBINA DOBRIVOJA RADI U POLICIJI! Da li je POSLE OVE VESTI iz Hrvatske sve jasno?

Espreso - 25.08.2019

Policajci su 42-godišnjaka uhapsili juče u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim muškarcem koji je pre pet dana napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke.

Hrvat ga udarao na parkingu, a onda su se i drugi pridružili: Uhapšen muškarac koji je pretukao Srbina u Rijeci

Srbija Danas - 25.08.2019

M. Š. (43) iz Viškova uhapšen je u subotu rano ujutro na graničnom prelazu Rupa, zbog osnovane sumnje da je pre nekoliko dana u Viškovu počinio krivično delo pretnje i biće predat pritvorskom nadzorniku, saznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

Napadač na Srbina u Hrvatskoj zaposlen u MUP-u

RTV - 25.08.2019

Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova, objavio je hrvatski portal "Indeks".

Napadač na Srbina kod Rijeke radi u MUP-u Hrvatske

B92 - 25.08.2019

Zagreb -- Muškarac koji je napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri Ministarstvu unutrašnjih poslova. Iz policije je saopšteno da će 42-godišnji muškarac biti udaljen iz službe, u skladu sa zakonom, objavio je ...

Uhapšen Hrvat koji je Dobrivoja besomučno tukao i psovao mu srpsku majku

Srbija Danas - 25.08.2019

Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova. Muškarac je uhapšen juče na jednom graničnom prelazu, a osumnjičen je da je 20.

Indeks: Napadač na Srbina u Rijeci zaposlen u MUP-u Hrvatske

Novosti - 25.08.2019

Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova, objavio je hrvatski portal "Indeks" Muškarac koji je 20.