TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DSS: Omladinci pušteni, održaćemo performans

N1 - 10.10.2019

Pripadnici policije zaustavili su oko 8 časova omladince Demokratske stranke Srbije (DSS) koji su krenuli u Novi Sad, gde je preko puta Petrovaradinske tvrđave trebalo da se održi performans protiv dolaska albanskog predsednika Edija Rame, potvrđeno je za N1 iz DSS.

DSS: Policija zadržala omladince DSS zbog plakata protiv Edija Rame

Danas - 10.10.2019

Pripadnici policije zaustavili su danas oko osam časova omladince Demokratske stranke Srbije koji su krenuli u Novi Sad, gde je preko puta Petrovaradinske tvrđave trebalo da se održi performans protiv dolaska albanskog predsednika Edija Rame u Beograd, saopštio je DSS.

SAZNAJEMO: DSS pravi novi pokret, neće da im Šapić bude predsednik

Novosti - 09.10.2019

Posle neuspeha pregovora o saradnji sa Šapićevom strankom Miloš Jovanović započeo seriju razgovora POSLE neuspeha pregovora o saradnji sa strankom SPAS Aleksandra Šapića, lider DSS Miloš Jovanović pravi novi pokret koji će okupiti druge političke organizacije, lokalne grupe ...

DSS neće učestvovati u razgovorima vlasti i opozicije uz posredovanje EP

N1 - 08.10.2019

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da ta stranka neće učestvovati u sredu u razgovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima, koji će biti održani u Skupštini Srbije pod pokroviteljstvom evropskih parlamentaraca.